Колелото на съдбата никога не бърка. Затвори очи и посочи към колелото. Числото, което се е паднало ще ви даде отговора, който търсите –

safe_image-1-8-300x157

Мишел дьо Нострадам, известен като Нострадамус, се прочува още в средата на ХVI-я век като астролог, способен да предсказва близкото, но – както се оказва след векове – и по-далечното бъдеще. В неговия добил световна известност труд „Предсказания“, той излага своите основни предсказания за далечното бъдеще, изписани под формата на метафорични четиристишия. Създава и оригинално Колело на съдбата (вижте снимката), чрез което може да се получи ценна информация, разкриваща какви са предпоставките набелязани цели и начинания да бъдат изпълнени.

Уважаеми читатели, предлагаме ви лично да се възползвате от Колелото на съдбата и да проверите основателността на получените чрез него сведения. За целта, просто затваряте очи и се концентрирайте върху това, което искате да разберете дали и как ще се сбъдне според Колелото на съдбата. След това, посочвате с пръст към диска с числата (1 до 21) и числото, което несъзнателно сте посочили, ще ви даде отговора. А ето какъв отговор се крие зад всяко число. Забележете, очакването за бърз успех в начинанието да решите даден проблем за краткост е отбелязано в началото на съответния отговор с утвърдителната частица „Да“.
1. Да – този позитивен отговор означава, че успехът в начинанието ви няма да закъснее, тъй като сте личност, притежаваща завидно спокойствие, хладен ум и увереност в себе си – качества, помагащи ви да излизате с чест и от най-трудни ситуации, проявявайки завидно търпение и издръжливост; отърсете се обаче, от недоверието към околните – те не са ви пречка за постигане на целта.
2. Да – но това няма да стане толкова скоро, колкото ви се иска, защото начинанието ви притеснява някои хора и те се опитват да ви пречат. Ако им обръщате по-малко внимание и избягвате конфликтите с тях, то ще достигнете по-бързо до положително решение на проблема.
3. Да – събитията в близките няколко дни ще ви изненадат приятно, ако насочвате цялата си енергия към решаване единствено на важните въпроси, проявявайки при това търпение, особено що се отнася до околните.
4. Да – не се съмнявайте, че късметът е на ваша страна и щастието предстои да ви се усмихва дългосрочно – наслаждавайте се на него пълноценно!
5. Да, но не се задълбавайте в подвеждащи мисли на другите, защото така може да пропуснете някои съществени веща; настоявайте на вашето мнение, (преценката ви е гарантирано меродавна!) и времето на постигане на целта съществено ще се съкрати! !
6. Забравете за лесно постигане на начинанията си, тъй като хората около вас имат различно гледище по въпросите. Нещата няма да са така трудни, ако се вслушате в съветите на ваши приятели или близки от семейството ви…
7. Неприятното е, че засега не се вижда решение на вашия конкретен проблем. Проявете търпение и са абстрахирайте от всякакви допълнително възникнали проблеми. С времето, нещата ще се разрешат, така че просто се опитайте да се наслаждавате на момента, отхвърляйки притесняващите ви мисли – в скоро време, Колелото на съдбата ще ви покаже нещо по-оптимистично!
8. Ако действайте внимателно и сте критични и дистанцирани към съветите на околните, то със сигурност ще избегнете евентуални разочарования и в крайна сметка ще постигнете желаното.
9. Със сигурност ще имате успех в начинанието си, ако се вслушвате в съветите на добронамерени познати или компетентни приятели, които възприемат проблема без субективизъм, от друга гледна точка.
10. Да – така че действайте интуитивно, със самочувствие и увереност, за да решите проблема по перфектен начин; възможно е да се появят някои малки разочарования, така че бъдете нащрек да не ви подведе прекомерната увереност!
11. Ще реализирате целта си в скоро време, но проявявайки нужната толерантност и без да форсирате излишно нещата.
12. Вероятността да успеете е висока, тъй като се очаква компетентна намеса от специалист, който иска и ще стане ваш приятел…
13. Това, което искате да се сбъдне ще стане, но не така както сте си го представяли… Причината е във вашата нерешителност, която ви прави да изглеждате непредвидими дори за най-близките… В същност околните ви ценят, а в семейството сте дарени с много обич, така че действайте смело, дори да не е според планирания начин.
14. Бъдете изненадващо действени и инициативни като смело инициирате напредничави идеи за справяне с проблема и резултатът ще бъде със сигурност позитивен.
15. Да – тук вече се уповавате изцяло късмета си, така че очаквайте положителна промяна; но не избързвайте, не „форсирайте“ нещата, за да не възникнат непредвиждани проблеми, отклоняващи ви от крайната цел.
16. Не се изненадвайте, че нещата ще се сбъдват, но по различен от очаквания начин; това означава да сте гъвкави, за да отговаряте адекватно на предизвикателствата на неминуемо възникващите промени, преценявайки внимателно аргументите за и против тях; не проявявайте свръхконцентрация върху основния сегмент на заложената цел
17. Тук въпросът остава открит и нещата са в застой, тъй като не сте изградили концепция как да доразвиете идеите си… Ето защо, на този етап не трябва да очаквате много от дискусиите по повдигнатите проблеми. Имайте едно на ум обаче, че е възможно непредвидено обстоятелство да внесе значителна яснота по въпроса.
18. Нека първоначалното ви разочарование да за мудно придвижване в желаната посока не ви притеснява; шансовете ви за краен успех са неоспорими – не очаквайте съществени затруднения при положение, че кръгът на приятели около вас става все по-стабилен и по-компетентен; прогонете
19. Прекалено смирение и неувереност могат да подронят реализирането на поставената крайна цел. Затова бъдете екстровертни и общителни и ще повикате късмета при себе си!
20. Да – не се съмнявайте ни най-малко в благоприятния изход, защото в момента късметът ви е споходил! При това усещането за щастие няма да ви напуска за дълго време!
21. Да – с малко усилия ще постигнете напълно целта си, ако, обаче, проявявате смелост да поемате рискове. Контролирайте внимателно текущата ситуация около вас и изключете възможността от намеса на случайни фактори!

vsyakajena.com

Comments

comments