Как да я накарате да се влюби във вас?

Независимо дали искате да я накарате да се влюби във вас или искате да я задържите, има някои неща, които можете да направите, които ще гарантират, че винаги ще бъдете център на нейния свят. Ето няколко съвета, за да я накарате да се почувства като кралицата на замъка.

 

Карайте я да се гордее, че е с вас

 

Често, мъжете игнорират своя външнен вид, или просто не му обръщат много внимание. Не всички мъже, биха носили маркови класически дрехи, оригинални мъжки парфюми, или хубави аксесоари. Но те всъщнност са от ключово значение. Една жена, подобно на мъжа, би вървяла с особено самочувствие, когато всички заглеждат партньора й, понеже той изглежда добре.

Затова, обърете внимание на своя стил, визия и хармонична енергия, така че те да крещят увереност и слабилност.

 

Нека тя да бъде център на вашия свят

 

Да се опитате да разберете как да я накарате да се влюби във вас е трудна работа, но има няколко трика в занаята, които ще ви помогнат да свършите работата. Един от най-ефективните трикове е да я накарате да се почувства като център на вашата вселена. Нека се чувства подкрепяна, уважавана, ухажвана и получаваща вниамние и правилно отношение.

Най-лесният начин да направите това е да започнете, като помислите за неща, които можете да направите за нея. Това може да означава да я изведете на хубава вечеря, да отидете на разходка или просто да я накарате да се почувства така, сякаш винаги сте до нея. Не се въздържайте и от глупавите неща! Това е моментът да бъдете забавни и да покажете на приятелката си, че е важна за вас. Ще се изненадате колко много ще го оцените в замяна!

Най-важният съвет е да не се страхувате да парадирате с любовта си към нея. Това ще гарантира, че тя чувства вашата най-голяма преданост и че ще можете да я накарате да се влюби във вас, без дори да опитвате.

 

Отнасяйте се към нея като към равна

 

Това означава, че я уважавате като личност, слушате я и я подкрепяте. Това също означава, че се отнасяте с нея така, както тя би искала да се отнасят с нея. Ако го направите, тя скоро ще започне да се чувства подкрепяна и ще иска да бъде с вас.

 

Отнасянето към нея като към равна означава, че ще можете да споделяте и какво се случва с вас. Винаги, когато нещо се случи, трябва да говорите за това с нея. По този начин, тя ще разбере, че сте готови да работите върху това. А цялата ситуация със сигурност ще доведе до по-добра връзка. Ако не обсъждате нещата, може да я възпирате да изразява емоциите си.

Когато приятелката ви започне да плаче, не го игнорирайте. Ако тя плаче, трябва да сте там, за да я утешите. Ако е в трудна ситуация, опитайте се да й помогнете да намери изход от нея. Можете също така да я насърчите да преследва мечтите си. Това й показва, че ви е грижа и че се интересувате от живота й.

Трябва да сте сигурни, че й показвате, че уважавате нейните граници, чувства и приятели. Ако тя иска да излиза с приятелите си, вие също трябва да го направите.

Comments

comments