Как да четем български книги в чужбина

Много от нашите съграждани, които са напуснали страната и живеят извън нея се чудят как мога да четат български книги в чужбина. Това е един от проблемите на абсолютно всеки любител на българската литература по света,но вече не е така благодарение на онлайн магазин БългаранЪ.

Българан разполага с огромна колекция от книги на световноизвестни писатели написани или преведени на български език както и богата колекция от български повести, разкази, пътеписи и много други жанрове в литературата. Нужното за вас четиво ще можете да откриете в сайта като го потърсите в определената колекция разделена на издателство или жанр,но ако това не е възможно и исканата е от вас книга не е качена, вие можете да се обърнете към екипа на сайта, който от своя страна ще направят всичко възможно да ви предоставят нужната книга ако има достъпен екземпляр в страната. Магазинът също така разполага с богата колекция от детски книжки с подходящи за вашето дете рисунки и песнички. За всеки един от нас е важно детето ни те знае да пише и да чете на родния си език без притеснения. Е, от БългаранЪ са помислили и  за това.В магазина можете да откриете учебници по български език, математика, природознание и науки като география и история, откоито вашето дете ще може да се учи на български език независимо в коя част на света се намирате. Разбира се всеки един учебник по география и история върви с нужния му атлас и контурна карта на определеното издателство което ще помогне на детето ви да научи наименованията на държавите и градовете в тях на български език. Също така може да откриете и двуезични книжки на едни от световноизвестните бестселъри за деца като малкият принц пепеляшка и още много други.

В магазина можете да откриете и още много ръчно изработени продукти част от българския бит и култура. Например дрехи с  българската традиционна носия или шевица, може ли да откриете в нужния за вас размер или цвят, под формата на рокля, риза, тениска и още много други.. Всички знаем че по света България е известна с производството си на розово и лавандулово масло.БългаранЪ разполага с различни козметични продукти,в които има есенция от тези масла както и ароматни свещи или сапуни които да предадат автентичното ухание на всеки един дом по света. Също така можете да откриете част от традиционните български съдове като например гърнета и сачове изработени по специална технология с различни български мотиви.

Comments

comments