Как да направим спалнята удобна и добра обзаведена?

Във всяко жилище се отделя повече внимание на спалнята, като зона в която спите, почивате си, приготвяте се за излизане и прекарвате част от свободното си време. Това лично пространство трябва да бъде обзаведено достатъчно комфортно, за да ви предложи релакс и истински здравословна почивка. Освен за хубавите мебели, е важно да помислите и за удобството по време на сън. Точно затова ви предлагаме да разгледате топ модели матраци в каталога на магазин Venus.bg. Без този елемент няма как да завършите интериора на помещението и да го използвате изобщо.

Лесно ли е да изберем хубав и удобен матрак според нуждите си?

Качественият и спокоен сън е важен за всеки човек, защото така си отпочива и събира сили за предстоящия ден. За да се събуждате винаги бодри и свежи, се нуждаете не само от хубаво и качествено легло, но и от подходящ матрак. Това е инвестиция, която си заслужава да направите, защото касае вашето здраве и спокойствие. От магазин Venus.bg ще ви предложат няколко насоки как лесно да изберете нов матрак:

  • определете своя бюджет – тези изделия не рядко са доста скъпи, затова трябва да имате бюджет, по който да се ръководите. Не е добра идея да купувате най-евтиния възможен модел нито най-скъпия. Предлагаме да откриете златната среда с матрак, който отговаря на вашите критерии и ще се впише в бюджета;
  • определете в каква позиция спите през нощта – в случай че спите по гръб, не ви трябва прекалено мек матрак, а по-скоро средно твърд с мемори пяна. Ако предпочитате да спите на една страна, също е добре да сте на средно твърд матрак, за да не изпитате дискомфорт в рамото;
  • има значение от какъв материал е изработен матракът – в каталога на магазина ще намерите едни от най-популярните и предпочитани варианти, които са изработени с мемори пяна, покет пружини или с пенополиуретан. Матраците с пружини са изключително комфортни, но съвременната мемори пяна запазва формата на тялото и осигурява истински релакс.

Отделете известно време, за да разгледате предложенията в продуктовия каталог и да научите повече за техните възможности. Прочетете още.

Еднолицев или двулицев модел да предпочетем?

Решението тук основно зависи от средствата, които сте склонни да отделите за покупката. Двулицевите матраци са по-луксозни и скъпи с изключително дълъг експлоатационен период. Както подсказва и самото име, те могат да се използват от всичките си страни и по този начин се износват равномерно. Ако изберете подобен артикул, трябва да купите допълнително и подматрачна рамка, за да го инсталирате.

Еднолицевите от друга страна са бюджетен вариант също достатъчно комфортни, но с възможност да се завъртат само в позицията крака-глава. Те имат инсталирана рамка и по този начин спестявате средства като не купувате такава. Макар гаранцията им да е по-кратка, не е проблем след известно време да подмените артикула, защото не е много скъп.

Какви видове легла ще открием в онлайн магазина?

Ако се нуждаете от удобна мебел, на която да спите, трябва да разгледате интересните нови продукти – легла в каталога. Всички изделия се изработват от устойчиви и качествени материали, затова ще сте настанени комфортно и интериорът на спалнята ще се отличава. Има разнообразни легла, на които е добре да обърнете внимание, защото с тяхна помощ лесно ще обзаведете целия апартамент. Ето и някои предложения:

  • легло с тапицира на табла в сива еко кожа – прекрасна семейна спалня, която изглежда стилно и разполага с повдигащ амортисьор, за да използвате раклата в основата;
  • единично легло Сити – ще го намерите в различни размери, много подходящо за детската стая. Едно от удобствата на единичното легло е наличието на чекмеджета в неговата основа, в които да прибирате дрешки на детето;
  • ъглови легла – едни от непреходните модели. Много добре обособяват пространството в помещението и са чудесен вариант за стаята на две деца или за гостна. Цената им е достъпна, а качеството на високо ниво.

Има още много модели в каталога, които ще привлекат вниманието ви. Разгледайте всички варианти преди да поръчате. Вижте тяхната карта на сайта.

Защо тапицираните спални са предпочитани?

Все повече хора избират да вземат луксозно тапицирано легло за спалнята. Това е така, защото изделието изглежда впечатляващо, създава усещане за изисканост и висока класа. Това са невероятно качествени и устойчиви мебели, които предлагат невероятен комфорт. Получавате изцяло тапицирано легло, благодарение на което ще обзаведете стаята по елегантно и повече няма да се наранявате в остри ръбове. Голямата тапицирана табла е удобна да се облегнете и да четете книга или да гледате телевизия. Макар тези модели да са малко по-скъпи, те са едни от предпочитаните при подобна покупка.

Comments

comments