Как да имате стройни крака като на Селин Дион

Селин Дион винаги ще си остане едно от големите имена в музикалния бизнес. Младите певици определено има какво да научат от нея – не само музикални техники и поведение на сцена, но и това колко страхотно може да изглежда една 45-годишна жена.

На скорошна церемония Селин успя да изуми публиката, показвайки своите стегнати крака, облечена в рокля с дълбока цепка. Това, което всички видяха е, че звездата изглежда така, сякаш е с две десетилетия по-млада.

Всъщност канадската певица споделя, че в никакъв случай не е вманиачена във фитнеса. „Да бъдеш супер кльощава не е важно“, допълва още Селин. Звездата тренира най-вече с велоергометър и набляга на разтягането, за да поддържа своята форма.

46663337e9b12167d41302625455dba2

Ето какво да опитате, за да имате страхотни крака, също като Селин Дион:

  • Различни упражнения със скокове, които ще ви помогнат да се чувствате тонизирани. По този начин ще укрепите своите крака и ще правите добър кардио фитнес.
  • Застанете с ръце от двете страни на тялото ви. В едно движение скочете нагоре, разтваряйки краката си и вдигайки ръцете си нагоре. Вие трябва да се „приземите“, като ръцете ви останат нагоре, а краката са разтворени на по-голяма ширина от тази на раменете. В следващия скок съберете ръцете и краката обратно. Повтаряйте това упражнение по 15 секунди за начинаещи до 45 секунди за напреднали.

Източник: tialoto.bg

Comments

comments