Как да използваме копчетата в обзавеждането – уникални идеи!

 

 

Когато човек обзавежда дома си, той често търси следното излъчване – стил и уют. Много хора подценяват собствените си възможности и залагат на купешки продукти, а понякога самите ние се оказваме по-креативни от най-известния интериорен дизайнер.

Изразът „направи си сам“ невинаги е свързан с тежка работа и негативни емоции. Оглеждайки се у дома, може да направите всякакви корекции и да превърнете интериора в нещо специално, лично и изпълнено с любов. Едни от най-лесните начини да внесете живот и уникалност на предметите вкъщи е като ги предекорирате с копчета например!

e3911bf18204a0d6549de579c09de9c1

Точно така, копчета! И не става въпрос да шиете мебелни гарнитури или да облепяте цели стени с тях. Можете например да обновите нощната си лампа, като пришиете копчета към нея.

Съвсем лесно ще придадете нов облик и на стенния часовник. Ако той има стъклен капак, просто го махнете и наредете цветни копченца по циферблата. После внимателно поставете капака и се насладете на резултата.

99f9c408785aa79e75dae478a01024d4

Ако трябва спешно да направите подарък, не се колебайте отново да прибегнете до малките копченца. Пазарът е залят от различни идеи за бижута, така че без проблем ще сътворите някакъв накит. Гривните от копчета са много красиви. Вярно е, че подаръкът ви няма да изглежда скъп, но пък ще си личи, че е правен с чувство и е персонален.

8279f23ad9a0e92b090cfbe3a9af9a1a

Паднаха ви мънистата от обувките? Не се изненадваме! В днешно време повечето стоки са правени доста некачествено и често аксесоарите ни остават без камъчета и мъниста само след 2-3 носения. Проблемът ви се решава лесно. На тяхно място пришийте копчета в подходящия цвят и комбинация и ще имате уникален тоалет!

32c662b3515aacc8b20bec5e057adbdf

Казано накратко – не подценявайте копчетата! Те са красиви, евтини, в много вариации и вършат страхотна работа. Не подценявайте и себе си! Ако обичате да създавате, то дайте воля на въображението си!

Източник: tialoto.bg

Comments

comments