Как да изберем перфектният дамски анцуг

Както всички знаем жените са суетният пол. Разбира се винаги има изключения, но в общият случай тезата се потвърждава. Някои представители от нежния пол обаче не желаят да правят компромиси с удобството си. Те не са от дамите, които цял ден ще носят високи и неудобни обувки, тясна пола или рокля, която да подчертава талията им и сако в топлите дни. Накрая на деня няма да изпитват удовлетворение от свалянето и премахването на ежедневните дрехи и обувки. Те са от онзи тип жени, които обичат да носят удобни спортни дрехи, които да са функционални и подходящи за ангажиментите им. Това обаче съвсем не означава, че биха направили компромис с естетиката.

Точно така – възможно е да изглеждаме добре и привлекателни и в спортни дрехи, независимо дали става въпрос за тренировки или просто в ежедневието.

Как да изберем перфектният дамски анцуг?

  1. Заложете на качество

Въпреки, че пазарът за дрехи предлага какво ли не, ние ви съветваме да избирате качествени и доказали се марки на пазара, като Adidas, Nike, Puma и др. Вярно е, че цената им ще бъде по-висока, но за сметка на това характеристиките им си заслужават. Става въпрос за качествени материи, които не запарват и не дразнят кожата (особено при по-чувствителните такива и хората с алергии), няма да забележите стърчащи конци или бързо развалящи се ципове. Инвестицията е веднъж и след това животът на дрехата е много по-дълъг.

 

  1. Външен вид и естетика

Каквото и да си говорим, често пъти точно качествените и маркови анцузи имат и най-красивите модели. Те са изчистени и семпли или пък по-цветни и нестандартни. Логото на марката винаги присъства и създава едно усещане за усет у човека, който го носи. Дори и със спортна визия, човек изглежда класно в доказала се на пазара марка.

 

  1. Съчетайте удобство и функционалност

Ако сте от по-спортните дами и обичате да носите такива дрехи и в ежедневието си, опитайте да съчетаете горните две. Купете си такъв модел анцуг, с който можете да отидете в залата, а можете да излезете и на кафе с приятелка.

 

  1. Прегледайте обувките си

Жените често допускат една грешка – влюбват се в даден модел дреха/анцуг и я/го искат на всяка цена. Това инстинктивно желание води до прибързани покупки и докато се усетят са взели дрехата в чантата. Когато се приберат вкъщи и решат да я облекат обаче, осъзнават, че нито един модел обувки не ѝ пасва. Ако сте от хората, които купуват качествени и маркови обувки и правят веднъж инвестиция, то най-вероятно имате няколко чифта маратонки. Редно е да купувате и спортните си дрехи, имайки предвид какви са точно те като модел и цветове и биха ли отивали  на тях.

 

За повече модели и избор на спортни дрехи и обувки ви предлагаме да разгледате този онлайн магазин – https://lotus-sport.bg/damsko/damski-drehi/damski-sportni-ekipi

Comments

comments