Как да гледаме Зимните олимпийски игри в Пекин 2022

Зимните олимпийски игри през в Пекин започнаха на 2 февруари, а церемонията по откриването е насрочена за 4 февруари. Заради Ковид това е втората олимпиада, която ще се проведи с рестрикции за зрителите и намален капацитет на спортните обекти, а чуждестранните фенове практически няма да могат да бъдат на трибуните. С оглед на развитието на технологиите и телевизионното покритие обаче, ще можем да следим отблизо зимната олимпиада по телевизията и през интернет без никакъв проблем.

NBC и Olympics Channel ще представят избрано отразяване на живо и акценти през зимните игри, докато Peacock Premium ще предава всяко събитие на живо.

Отразяването на Олимпиадата игри започна с кърлинг, алпийски ски и хокей за жени на 2 февруари. Церемонията по откриването ще бъде излъчена на живо в 6:30 часа на 4 февруари по NBC, последвана от предварителен преглед в 12:00, който предлага преглед на най-добрите спортисти и предстоящи събития. Церемонията по откриването ще бъде излъчена отново по NBC в 20:00 и полунощ.

Peacock Premium предоставя най-лесния начин за гледане на Зимните олимпийски игри. Стрийминг услугата струва $5 на месец и ще предава всяко събитие на живо. Повторенията също ще бъдат достъпни за абонатите. Феновете без Peacock Premium също могат да гледат безплатни акценти и клипове от Зимните игри на Peacocktv.com или чрез приложението Peacock. Peacock се предлага на устройства с iOS и Android, Roku, Amazon Fire, Xbox, уеб браузъри и избрани смарт телевизори.

NBC и каналът на Олимпийските игри също ще излъчват Олимпиадата по телевизията, включително в праймтайм с повторно излъчване на популярни събития.

Sling TV , Hulu + Live TV , YouTube TV и Fubo TV предлагат пакети, които включват NBC, САЩ и Olympics Channel. Всички тези услуги обаче започват от $35 до $65 на месец, така че препоръчваме да използвате Peacock Premium за най-достъпния начин за гледане на Олимпийските игри.

Никога не е било по-лесно да хванеш цялото действие, както е на тези игри.

NBC Universal ще представи повече от 2800 часа покритие в NBC, USA Network, CNBC,  NBCOlympics.com  и неговото стрийминг приложение  Peacock , което за първи път ще включва всички събития и отразяване, както на живо, така и при поискване.

Peacock ще предава поточно всяко събитие от Зимните олимпийски игри като част от първокласното ниво на услугата, както на живо, така и при поискване. Тома може да гледате пълни повторения на всички състезания, достъпни веднага след приключване, ексклузивно ежедневно студийно предаване, както и всички събития от програмата на Зимната олимпиада в Пекин.

Ако не искате да се възползвате от първокласна услуга, Олимпийският Spotlight Channel на Peacock е безплатен и достъпен за всички абонати на Peacock. Той включва всички ексклузивни студийни програми на Peacock, включващи като основни ко водещи олимпийския скиор Джони Мозли и олимпийските фигуристи Ашли Вагнер, Браян Бойтано и Скот Хамилтън.

Олимпийският  канал на Sling TV дава достъп до NBC заедно с USA Network и други за гледане на Олимпийските игри. Феновете могат да гледат церемонията по откриването и игрите с Sling Blue (35 долара на месец), плюс надстройка до News Extra или плюс Sports Extra, за да заснемат цялото покритие. Услугата предлага тридневни безплатни пробни периоди.

Hulu + Live TV  също ще включва отразяване на Олимпийските игри чрез NBC, заедно с повече от 60 други телевизионни канала, така че можете да гледате Зимните олимпийски игри и там. Услугата струва $70 на месец с повече от 75 канала телевизия на живо, както и достъп до Disney Plus и ESPN+. Услугата предлага безплатна пробна версия за една седмица.

Fubo TV също ще предава поточно отразяване на Олимпийските игри като част от своята гама от повече от 100 канала. Услугата струва $65 на месец, но предлага 7-дневни пробни версии.

YouTube TV ще включва отразяването на NBC за Олимпийските игри, включително в 4K с тяхната 4K добавка. Услугата е на цена от $65 на месец, но предлага и безплатни пробни периоди.

За пълен график на олимпийските игри , включително събития в USA Network и CNBC, както и достъп до потоци на живо, посетете  NBCOlympics.com.

Като прибавим и всички опции за гледане на игрите през различни интернет сайтове, както и подробните новини, данни, прогнози и анализи около тях, Пекин 2022 е може би най-добре отразеното спортно събитие досега, дори на фона на турнира аустралиън оупън.

Comments

comments