Какъв спорт може да се гледа по телевизията

Световната пандемия от коронавирус COVID-19 преустанови временно почти всички спортни шампионати и събития. Ако сте свикнали през уикендите да се наслаждавате на спортен маратон с футболни мачове от най-големите първенства или други спортни събития, това ще се промени в следващите седмици. Този уикенд ще бъде последният, в който все още има спортни събития, които могат да се гледат по телевизията.

Ето кои са тези, които ще бъдат излъчвани в България.

Колоездене: Париж-Ница

Едно от най-големите колездачни състезания е единствената надпревара, която се проведе през март. В събота от 14.10 часа по Евроспорт 2 ще бъде излъчен последният седми етап.

Снукър: „Гибралтар оупън“

 

Снукърът е един от малкото спортове, които в момента се провеждат. В събота и неделя се провежда ранкинг турнирът „Гибралтар оупън“. Преките предавания са по Евроспорт.

 

Биатлон: Световна купа от Контиолахти

 

В събота ще се проведат последните два старта в Световната купа по биатлон за сезона. В 14.30 по Евроспорт започва мъжкото преследване във финландския зимен център Контиолахти с участиет на Владимир Илиев и Красимир Анев.

 

В 16.30 часа е преследването и при дамите.

 

Световен рали шампионат – рали „Мексико“

 

Вторият кръг за сезона в Световния рали шампионат (WRC) се провежда в Мексико. В събота и неделя „Макс спорт 2“ ще излъчи три скоростни отсечки. В събота в 19.08 часа може да се гледа Дерамадеро 1, а в неделя в 1.08 часа – Дерамадеро 2.

 

Последният етап е в неделя от 19.18 часа.

Comments

comments