Какво да правим през уикенда?

Събота сутрин е. Ако сте се наспали добре през нощта, то със сигурност сте насъбрали излишна енергия и се чудите къде да я изразходите. Ето няколко идеи как да прекарате уикенда си приятно.
Спорт
Сваляйте пижамата и нахлузвайте анцунга. Съботната тренировка ще ви зареди с енергия и ще ви отпусне. Освен, че са здравословни, тренировките рано сутрин във фитнеса или тичането в парка ще повдигне тонуса ви за приятните часове, които ви очакват през уикенда.

Разходка
След освежаващия душ след тренировката идва време за приятна есенна разходка. Съберете приятелите си и отидете на чист въздух в близката местност. Съберете сухи цветя и листа и направете красив букет с който да украсите дома си. Направете си пикник и се полюбувайте на последните слънчеви лъчи от отминаващата есен.

Вкусен обяд
Поглезете стомаха си с нещо топло и вкусно. Пригответе си любимата храна, за която през седмицата все не ви остава време. Все пак е събота, денят е ваш!

Следобеден сън
Ако сте свършили всичко това до обяд, то със сигурност вече сте изморени. Насладете се на сладък съботен сън, който да ви презареди отново.

Отидете на кино или театър
Вече отпочинали, проверете програмата на киното или театъра за вечерта. Направете своя избор и не забравяйте да поканите приятели.

Отидете на клуб
Отидете да потанцувате. Разпуснете и се забавлявайте. Нощта е ваша.

Неделния ден мързелувайте. Излежавайте се до късно по пижама с дистанционно в ръка. Не бързайте да ставате.
По-късно се пригответе за утрешния работен ден. Разгледайте гардероба си и пригответе дрехите си за няколко дни. Така ще спестите сутрешното лутане и и без това недостигащото ви време. Оправете маникюра си, слушайте хубава музика и просто си почивайте.
Използвайте всяка свободна минута от уикенда пълноценно, за да посрещнете работната седмица с усмивка и добро настроение, та чак до следващия уикенд.

Comments

comments