Каква изненада да направите на любимия си съпруг за годишнината от сватбата?

Годишнината от сватбата ви наближава, а вие още нямате подарък за любимия мъж? Наум сте извъртели различни варианти, но така и не сте взели финално решение.

Ето няколко идеи за подарък за любимия съпруг, за които може би не сте се сетили:

Полет с балонмного романтично и вълнуващо преживяване за вас двамата. Оригинален подарък, за който едва ли подозира, така че със сигурност ще остане много изненадан. Да полетите заедно в небето ще донесе силна емоция и ще остави страхотен спомен в сърцата ви. Може да избирате от различни места, от които да полетите и да се насладите на гледките отвисоко. Важното е, че може да се отдадете на това преживяване през цялата година, включително и през по-студените месеци.

Тениска на любимата му група, футболен отбор – старо, но златно. Ще си кажете, че е изтъркано, но пък е доста мило и със сигурност ще предизвика усмивката му.

Крафт бири – има толкова интересни произведения от света на пивото, че завиждаме на феновете на бирата. Освен с богатство на вкусове, ексклузивните бири радват с топ дизайн и те карат да се чувстваш специален. Изпратете кашона направо до офиса му, за да почерпи колегите, а те да разбера каква готина съпруга си е избрал мъжът ви.

Колекционерски предмети, ако човекът до вас има подчертан афинитет към  определена тема. Нищо не ви пречи да надникнете в няколко антиквариата. Хората там ще ви се зарадват, особено ако им дадете ясни насоки какво търсите. Може да са колекционерски монети, старо оръжие, уникални книжни издания или атласи. Помислете какво вълнува вашия човек и все ще откриете някое съкровище.

Абонамент за списание – ако съпругът ви има разностранни интереси, този подарък е за него. Разбира се, че може да намерим всичко в интернет, но пък е много по-приятно да получиш в дома си специализирано издание, да ти замирише на мастило и да разлистиш небрежно страниците, докато се отпускаш на дивана.

Абонамент за платени канали или приложения за възрастни. Какъв по – готин начин да му покажете, че не сте консервативна и мислите извън стереотипа. Мъжете, получавали от половинките си такива подаръци, обикновено не могат да се нахвалят на приятелите колко готини са жените им. А ползите от такъв подарък са и за двамата.

Карикатура – изберете си карикатурист, чиито карикатури ви допадат не само като стил. Гледайте дали в тях има история и характер, които пресъздават. Най-готиното в една карикатура не е дали лицето на любимия ви харесва, а дали веднага разпознаваш част от чертите, интересите, хобитата на човека. Може да заложите и на така модерните дигитални арт портрети, както и да направите колаж от негови снимки през годините.

Заведете го на почивка – особено подходяща идея за работохолици, които все твърдят, че нямат време. Годишнината от сватбата е подходящ повод да сте настоятелна, че имате нужда да прекарате повече време заедно. Няма значение къде ще отидете, важното е да сте сами поне за 24 часа.

Със сигурност сте чували, че всяка годишнина от сватбата има име – памучна, сребърна, златна, диамантена. Тези имена са свързани с конкретна символика, а оттам и с определен подарък. Ако допреди 100 години традицията е била да се отбелязват само кръглите годишнини от сватбата, в наши дни потребителската нагласа е довела нещата дотам, че вече празнуваме на всяка година. Хартиена сватба (смисълът е, че отношенията са още крехки и лесно се късат като хартията) на първата година, когато се подаряват книги или албуми, памучната на втората (символизира навлизането в ежедневието за двойката), кожената на третата (отношенията са здрави и гъвкави като кожата) и т.н. Може да спазите и тази модерна традиция и да подарите нещо, което отговаря на броя години, прекарани заедно.

Каквото и да изберете не забравяйте да го поднесете с внимание и с любов. Подгответе се и за варианта, в който реакцията на съпруга ви не отговоря на очакваното от вас. Случва се, не винаги може да уцелим правилната изненада или настроението. Важното е да сме с добри намерения и да не забравяме, че този ден е за празнуване, а на за мрънкане.

Comments

comments