Искрено и лично за 2015 година с Калоян Ханджийски

Искрено и лично за своята 2015 година ще разкаже Калоян Ханджийски. Той е роден през 1971 в Благоевград ,където и е   израснал. Икономист по образование, от 16 години е мениджър в областта на продажбите на бързо оборотни стоки. Работил е в мултинационални и национални компании, лидери на световният пазар. Председател е  на ДСБ Благоевград и на последните местни избори през октомври бе кандидат за кмет, който постигна много добър резултат, а в момента е съветник в ОбС Благоевград. Баща е на 2 деца. Отличава се с изключителна честност, патриотизъм и непримиримост към несправедливостите.

Какво научихте през изминалата година?
– Научих много неща в личен и в професионален план, но най-важното затвърдих вярването си , че човек никога не бива да престава да се учи !
Какво успяхте да свършите от планираното за периода?
– Бих казал ,че успях да свърша доста , но и доста остана. Част от несвършеното ще са мои цели през новата година !
Кои от задачите остават и трябва да начислите за новата година?
– Много ми се иска Благоевград да излезе от кризата и да продължи да се развива. Ние политиците сме длъжни и отговорни за това. Остана ми и един личен бизнес проект които дълго отлагам , не съм се отказал, вярвам в това ,че един ден ще го осъществя !
Къде сбъркахте?
– Аз съм човек и постоянно греша. Тук е мястото да се извиня на всички онези спрямо които съм сбъркал. Важно е ,че се опитвам да се уча от грешките си. Например аз съм много длъжен на близките и на семейството си , това е голяма моя грешка !
Какво спечелихте и какво загубихте?
– Спечелих много нови приятели , много изживяни емоции , много запомнящи се мигове. Загубих много ценно време преследваики незначителни цели !
Каква беше вашата 2015 година?
– Умеренно успешна , със сигурност не е от най-успешните но не е и от най-лошите , постигнах доста , доста и не успях . Живея с желанието ,че всяка следваща година ще бъде по-успешна за мен и близките ми. Пожелавам го и на Вас и на всички съграждани както и на всички българи, ние го заслужаваме. Никога не преставайте да мечтаете ,никога не преставайте да вярвате !

Comments

comments