Искрено и лично за 2015 година с Антон Асийски

Пореден гост в рубриката ни “ Искрено и лично за 2015 година“ е Антон Асийски. Той е магистър по право. Завършил е Югозападен университет „Неофит Рилски“. Има опит в общинската и областната администрация. Бил е служител на банкови институции и юрист на енергоразпределителното дружество ЧЕЗ. В момента Антон е общински съветник в ОбС Благоевград  от БСП .

 

Какво научихте през изминалата година?
-С още по-голяма сила научих, че понякога не всичко зависи от теб самия. Съществуват ситуации и обстоятелства, върху които не можеш да влияеш, разбира се това не трябва да те спира да опитваш и да правиш тези неща, в които вярваш и мислиш че са правилни.

Какво успяхте да свършите от планираното за периода?
-Аз съм човек, който не обича да планира. Поставям си конкретна цел за момента и работя с всички сили за постигането й. В тази връзка мога да кажа, че по-голяма част от поставените си цели са осъществени.
Кои от задачите остават и трябва да начислите за новата година?
-Остават много задачи пред всички нас като общество. Бихме могли да се постараем да излезем от комфорта на егоистичното мислене и обърнем по-голямо внимание на общозначимите каузи, които ще ни изведат към по-добро бъдещо развитие като народ.

Къде сбъркахте?
-Сбърках в много неща и продължавам да греша. Важно е човек да се опитва да поправя допуснатите грешка. Нека използваме по – често думата „извинявай“.

Какво спечелихте и какво загубихте?
-Спечелих доверието на голяма част от хората, към които съм се стремял. Загубих търпение към простащината, безхаберието и апатичната настроеност сред хората.

Каква беше вашата 2015 година?
-Тази година беше изпълнена с разнообразни емоции. Всеки е имал своите добри и лоши моменти, но като цяло мога да кажа, че е успешна за мен и моите близки.
Пожелавам на всички жители на Благоевград, новата 2016г. да бъде ползотворна година изпълнена с приятни емоции и събития..

Comments

comments