Интензивен трафик по част от граничните ни пунктове

БГНЕС

Трафикът за товарни автомобили на изход е интензивен по границата с РумънияСърбия и Турция, съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Гранична полиция“.

По границата с Румъния трафикът е интензивен на гранично контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) „Русе“, „Кардам“, „Видин“, „Оряхово“ и „Никопол“ на изход за товарни автомобили.

Трафикът е интензивен на граничен пункт „Калотина“ по границата със Сърбия на изход за товарни автомобили. На пункта се извършват строително-монтажни дейности, които налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

По границата с Турция трафикът е интензивен на ГКПП „Капитан Андреево“ и „Лесово“ на изход за товарни автомобили.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове по границата с Гърция. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

По границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични пунктове.

 

 

 

 

 

 

 

 

БТА

Comments

comments