Изберете бяло сако за ежедневието

Ако планирате да закупите ежедневно сако, прочетете тази публикация. Мнозина  смятат бялото сако за непрактично,и подходящо само за излизания с приятели или романтична среща. Това обаче не е така! Бялото сако с право може да се счита за универсален елемент на гардероба. То може да се носи не само за специален повод, но и в ежедневието. Дори да бъде с класическа кройка бялото сако изглежда модерно и елегантно. И така ще разгледаме някои идеи какво да носите с бяло сако в различни ситуации.

Можете да играете с цвета на останалите елементи на облеклото: изберете сложен, актуален цвят като марсала, шоколад, изумруд и други. Полата или роклята могат да бъдат с каре или райе, както и с друг интересен принт. Относно обувките – определено обувки на висок ток ще изглеждат страхотно. Има различни обувки, които подхождат с бяло сако и панталон – с и без токчета.

За да създадете аутфит в небрежен стил, бяло сако отново е отлична идея: можете да го комбинирате с дънки или панталони със слим силует, широки поли и свободни рокли. С такъв спокоен начин на обличане е подходящо да носите дори бяло сако с класическа кройка – ако просто разкопчаете всички копчета и запретнете ръкавите му, то става по-неофициално.

Бялото сако е удобно за носене и като лятно връхно облекло в по-хладните дни. Първо, през лятото бялото винаги изглежда органично, така че не се притеснявайте от неговата прекомерна яркост. На второ място, бялотосако може да се носи с цветни рокли, тениски, къси панталони и къси плисирани поли. Известно е, че бялото се комбинира с всички цветове. Ето защо можете да носите всякакви дрехи с него, без да се притеснявате за хармонията на цветовете. Същото се отнася и за принтовете: всякакви ярки отпечатъци изглеждат страхотно в комбинация с бяло сако. Единственото правило е, че ако принтът има бял цвят, той трябва да е със същия нюанс като сакото.

През лятото се опитайте да изберете бяло сако, изработено от естествена лека материя; идеалният вариант е лененото сако. Внимавайте обаче с чистия лен – той се мачка силно, по-добре е тъканта да съдържа еластан или друга синтетична нишка.

Comments

comments