Иван Ризов и силният отбор на ВМРО поеха по пътя към изборната победа

received_400323793964426

Благоевград има нужда от промяна на управлението. Нашият град има нужда от кмет, който да е добър стопанин и успешен мениджър. Той трябва да бъде честен, открит и да чува гласа на своите избиратели. Поемаме по пътя на едно свято дело – да възродим Благоевград. Това обещание даде силният и сплотен отбор на ВМРО – кандидат-кметът Иван Ризов и кандидатите за общински съветници.
„След осем години управление на модела „Камбитов“, дойде време да кажем „Стоп“ и всички заедно да дадем ново начало за нашия град. Започвам тази кампания с ясното съзнание за огромната отговорност, която поемам. Но аз съм човек, който не се притеснява от смели решения. 21 години управлявам едно от най-успешните предприятия в града, 8 години съм бил общински съветник – опит, който ще ми помогне, за да управлявам Благоевград успешно, заедно с всички мои съграждани“, увери Ризов.
Той подчерта, че градът спешно се нуждае от съживяване на икономиката и привличането на инвестиции. Диалогът с едрия и дребния бизнес е от ключово значение за цялостното развитие на общината.
„Като човек, който над 20 години имат опит в частния сектор, знам, че много фирми са фалирали не заради липса на капитал, а заради лошо управление. Нашият град има нужда от добър управленец“, увери кандидат-кметът на ВМРО.
Според него следващият кмет трябва да живее в Благоевград и да не се страхува да ходи пеша на работа, защото само така ще може да гледа в очите хората.
„Няма по-добра оценка за управлението на един кмет от това да може да гледа хората честно и открито“, допълни той.
Ризов увери, че приема тази предизборна кампания като политическо съревнование и ще очаква сериозен дебат за развитието на Благоевград. „Но ще изисквам и отчет на всичко, което е казано и не е свършено“, заяви кандидатът за кмет на областния център.
По-рано днес отборът на ВМРО се събра в Историческия музей, за да бъдат представени кандидатите за общински съветници.
„В нашата листа сме събрали цвета на благоевградската интелигенция. С такъв отбор имаме шанса да преминем първи финалната лента и новият кмет на Благоевград да се казва Иван Ризов“, увери председателят на общинската организация на ВМРО – Станимир Радулов, който е втори в кандидатската листа след Ризов.
В листата са намерили място Теодора Мичева, наследница на стар горноджумайски род, дал жертви в освободителните борби на Македония, обичаният здравен работник Мария Гошева, Мирчо Стойчев, командир на най-големия полк в Българската армия, преподавателят в ЮЗУ Десислава Иванова, доц. Валентин Китанов, преподавател и член на БАН, младият юрист Петър Петров, героят от футболното лято през 1994 г. в САЩ – Ивайло Андонов, както и други силни и успешни личности.
В църквата „Въведение Богородично“ отец Стоян Бербатов отслужи молебен за успех на начинанието, а след това всички се поклониха пред паметната плоча на Неврокопския митрополит Борис и поднесоха цветя на Мемориала на Делчевия род.
received_431338334165047
received_565557090857902

Comments

comments