Зов за помощ: Един баща от Благоевград се нуждае от помощ

 

Мъж от Благоевград се нуждае от помощ,  в борбата си с тежко заболяване.  Средствата за лечението му са непосилни за семейството му и те отправят апел към всички,  които възможност,  да им подадат ръка по пътя към му.

Публикуваме апела им без редакторска намеса:

„Никога не съм си помисляла, че ще се наложи да пиша тези редове, но ето, човек не знае с какво ще го сблъска съдбата. Преди една година откриха туморно образование на баща ни.

Започнахме лечение в България, след първия курс химиотерапия и операция на дебелото черво, състоянието му се подобри. Продължихме с лечението, но след втория направен курс, състоянието започна полека да се влошава. Решихме да потърсим второ мнение в Турция. След като ни дадоха надежда, че все още не е късно започнахме лечение там. Поставиха стенд на жлъчните канали в черния дроб (интервенция, която се наложи вследствие на образованието в черния дроб).

Предстои химиотерапия, която е непосилна за нашето семейство. Лечението ще струва около 50 000 евро.

Моля, всеки да помогне с каквото може!

Благодарим от сърце!

Нека да дадем шанс на един прекрасен човек, да се радва на семейството, децата и внуците си! 🙏“

Дарителска сметка в лева:

IBAN: BG17UBBS80021064005950

BIC: UBBSBGSF

Александър Славчов Михалков🌐Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut : https://pavelandreev.bg/campaign/pomogni-na-aleksandar-da-prebori-raka

Comments

comments