Защо Deliveo Delivery Software трябва да бъде част от компанията ни?

Времето на всеки човек е ограничено. Понякога 24 часа в денонощието са крайно недостатъчни, за да извършим всички планирани дейности. Промяната в плановете заради закъснение на доставка на определен продукт или суровина може да се окаже пагубна за бизнеса ни. Това би довело до големи финансови загуби, макар измерението за различните компании също да варира в някакви граници. Крайно време е тази зависимост да бъде забравена и плановете ни да се осъществяват навреме. Как може да се случи това обаче?

Отговорът на този въпрос се крие в deliveo.eu/bg. Deliveo е специализиран софтуер, благодарение на който работата на поне един диспечър може да бъде спестена. В системата имате възможност да следите всякаква информация, без оглед на нейното количество – данни, адреси, цени, маршрути, работно време на клиентите и т.н. Това ще намали работното натоварване при обслужване на клиенти с до една четвърт. В крайна сметка така ще ви бъде спестено време, което спокойно можете да вложите в осъществяването на други ваши цели, които стоят на дневен ред.

За да сте сигурни обаче в оптимизацията на компанията ви, можете да използвате безплатно този специализиран courier software за срок от 14 дни, без каквито и да е финансови задължения. В крайна сметка клиентите винаги се уверяват, че нещо си заслужава, чак когато го изпробват. Ето защо Deliveo предоставя тази услуга и, ако се занимавате с куриерски или транспортни услуги, ще бъде от особена ползва да ѝ се доверите. Ако останете доволни, можете да разгледате различните планове, които биха удовлетворили съответните нужди на компанията ви. Но това не е всичко! Закупувайки софтуера, имате опцията да получите и обучение, както и безплатна поддръжка. Така при всеки един проблем или допусната грешка ще можете да се обръщате към доверени лица.

Автоматичното ценообразуване, проследяването на доставчиците, както и известяването на подателя и получателя чрез различни платформи са само малка част от плюсовете на подобен софтуер. Предимствата са ненадминати, но каквото и да кажем, в едно нещо можете да бъдете напълно сигурни. Работата в компанията ви ще бъде абсолютно подобрена, служителите ви ще се чувстват много по-спокойни, а клиентите освен, че ще се увеличават, ще бъдат и много по-доволни. В това се крие ключът към вашия прогрес!

Comments

comments