Ето как Кейт Мидълтън поддържа в перфектно здраве краката си-Кралски съвети за хубави крака!

Кейт Мидълтън има красива фигура и изискан вкус. Рядко се случва, да я видите облечена в къси поли, или шорти, защото се налага да спазва кралския дрескод. Но първото нещо, което хваща окото – това са перфектно изглеждащите ѝ крака . Дори и след третата бременност и постоянно ходене на високи токчета, тя все още няма разширени вени, подуване на глезените или допълнителни килограми по бедрата си.

Но това изобщо не е просто да се постигне. Дукесата има своите тайни, които помагат да се запази здравето и красотата на краката й . С удоволствие ще ви разкажем за тях.

2 (1)(210)

Предотвратяване на разширени вени

Провокиращите фактори на варикозата могат да служат като продължително или продължително седиране в една поза или с кръстосани крака. Първите признаци на разширени вени: подуване, болка и усещане за тежест в краката. След това се формират синкави звезди, които изобщо не украсяват краката. И с чести промени в температурата, стените на съдовете стават  слаби .

3 (1)(199)

Кейт Мидълтън върна на мода чорапогащите. Проявлението на първите симптоми под формата на съдови звездички може да бъде облекчено или напълно предотвратено с помощта на проста техника: носенето на компресионни чорапи или чорапогащи.

Освен това те подобряват и външния вид на краката, като крият всички недостатъци. Кейт често използва тази техника и има в арсенала си компресионни чорапи и чорапогащи с подходящи нюанси.

4 (1)(177)

Физическа активност

Уседналият начин на живот е директният път към разширените вени . Физическата активност тони мускулите и предотвратява сърдечно-съдовите заболявания и насърчава правилното кръвообращение. От детството си, херцогинята е участвала в много спортове: плуване, тенис, хокей на поле, нетбол . Дори сега, като  майка, участва в различни спортни благотворителни маратони. И също така се радва на ски или плува много на почивка.

5 (1)(166)

Възможност за носене на обувки с високи токчета

Маратонки със строга рокля и шапка, които няма да носите, така че често Кейт трябва да носи обувки с токчета. Тайната на момичето в носенето на токчета без болка е използването на специални ортопедични стелки от най-хубавата италианска кожа. Те са поставени в обувките и ги правят меки и удобни, освен това не позволяват на крака да се плъзне. Те облекчават болката при ходене.

????????

Също така, не забравяйте, че обувките с токчета трябва да бъдат удобни ! Имайте предвид, че твърде тънките токове могат да доведат до изкривяване на глезена и хронична ставна болка. Висококачествените обувки трябва винаги да се избират с мека и гъвкава подметка, тъй като твърдата подметка претоварва мускулите на краката и причинява пристъпи, стрес и допълнителна болка.

Безупречният вид на краката на херцогинята в Кеймбридж е резултат от внимателна и грижлива грижа за себе си. Кажете ни в коментарите как се грижите за краката си. Също така споделяйте полезна статия с приятелите си в социалните мрежи!

Източник: zajenata.bg

Comments

comments