Ето защо официалните снимки от кръщенето на принц Луис са толкова специални

Дни след кръщенето на принц Луис на 9 юни, от двореца Кенсинтън разпространиха в социалните мрежи официалните портрети от събитието. По традиция, след церемонията в църквата и преди приема, който този път се състоя в резиденцията Clarence House в Лондон, семейството и най-близките им позираха за няколко снимки.

Фотограф на снимките е Мат Холиак.

Уилям и Кейт са се спрели точно на него заради кадрите, които засне по повод 70-та годишнина от брака на кралица Елизабет и принц Филип.
Кадрите са уникални най-малко поради факта, че на тях зa първи път виждаме Меган Мaркъл, която е част от кралското семейство от два месеца. За разлика от нея, кралица Елизабет е големият отсъстващ както на фотосесията, така и на самото кръщене.
640x (2)(33)
Докато на снимките в дена на събитието главното действащо лице принц Луис бе все заспал, на портретите виждаме за първи път красивите му сини очи. Снимката на Уилям и Кейт заедно с трите им деца е първата официална в този състав.
640x (3)(21)
На едната обща фотография виждаме, че семейството на Мидълтън има числен превес пред това на принц Уилям. Родителите на херцогинята, сестра й Пипа с нейния съпруг, както и брат им Джеймс. От другата страна – Чарлз, Камила, Меган и Хари.
640x (3)(21)

С всеки подобен повод се затвърждава тезата, че принцовете Уилям и Хари и техните съпруги са тези, които ще поведат кралския двор по новия курс, където остарелите традиции и предразсъдъци остават на заден план.

Източник: zajenata.bg

Comments

comments