Екипът на ДТ „Никола Вапцаров“ : Благодарим на кмета Румен Томов за бързата реакция и подкрепата

Благодарственото писмо е изпратено от екипа на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ в Благоевград, до кмета Румен Томов, преди дни.

То идва, след като Томов и екипът му, оказаха подкрепа на работещите в благоевградския театър, когато поискаха, Маргарита Мачева да остане директор на културната институция, след като съдът реши, да върне на поста отстранения Александър Галперин.

От пресценъра на общината заявиха, че кметът е изратил писмо до министъра на културата Боил Банов, в което е описал важността на театъра за Благоевград, както и спокойствието и комфорта на екипа, който е създала именно Мачева. Томов е подчертал, че ролята й би била изключително значима и за по-нататъшното развитие на театъра, което предполага, че оставането й на поста, би оказало положително влияние за всички.

„Вярвам в правилния избор! Подкрепих исканията и усилията на екипа на Драматичен театър ,,Никола Вапцаров“ – Благоевград! Подкрепих Маргарита Мачева!
В тази многопластова и променяща се картина има една тенденция, която изпъква най-ярко на концептуално ниво и тя е доброто и стратегическо управление на театъра, връзката с публиката, ползотворните взаимоотношения между ръководство и трупа.
Благодаря на ръководството и екипа на Драматичен театър ,,Никола Вапцаров“ – Благоевград за топлите думи!“, написа Румен Томов в страницата си във Фейсбук.

Comments

comments