Ева Лонгория блести, благодарение на кафе и лимони

Ева Лонгория наближава 40-те, а кожата ѝ е все така свежа, което прави излъчването ѝ завладяващо. Апетитното миньонче е сред най-желаните жени на света и това не е случайно. Дамата знае как да подсили своето латино излъчване и да подчертае естествения си чар.

И ако си мислите, че Ева залага само на скъпи козметични процедури и козметика за хиляди долари, грешите! Тя използва и някои домашни рецепти за разкрасяване, част от които дори издава в своята готварска книга „Eva’s Kitchen“.

Една от тях е „тайната“ маска за лице, която бившата отчаяна съпруга използва, за да тонизира и освежи кожата си. Тя е изключително проста и се прави бързо.

b63d16210ce1b0d55e6f6f9294bb9bed

Съставките ѝ са:

-кафе;

-лимонов сок;

-зехтин;

Смляното кафе премахва сухите и люспести клетки на кожата и тъй като съдържа кофеин, подобрява циркулацията на кръвта. Лимонът ѝ помага да се изсветли и да се отърве от пигментацията, а зехтинът я хидратира.

Ето и как да си направите маската у дома:

Сложете кафе, както си го правите всяка сутрин (в кафеварка, на котлон и т. н.). След това изсипете утайката в купа. Изстискайте половин лимон и добавете една супена лъжица зехтин. Намачкайте всичко с ръце, докато не се превърне в нещо като паста. С кръгови движения нанесете по кожата и оставете да преседи там, докато изсъхне. Изплакнете с топла вода и нанесете подходящ крем за вашия тип кожа.

Източник: tialoto.bg

Comments

comments