Дневен хороскоп за 29 септември 2022

В четвъртък добро развитие могат да имат ваши домашни или семейни дела

Напрежението трябва да се избягва на всяка цена, както и прояви на нетолерантност. В обществено-политически план ще има причини за тревога, поради желанието за властолюбие от страна на неподходящи затова хора. Проявите на небрежност или нетърпение могат да доведат до неприятни инциденти.

Утре ще бъде много важно как и в каква посока изразходвате енергията си. Бъдете особено внимателни с хора, с които имате сложни отношения, и които са отмъстителни. Възможно е отлагане на събиране или среща поради възникването на непредвидени обстоятелства.

 

В социален план, проявите на несправедливост към определени групи от хора ще се засили.

Овен

В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Бъдете концентрирани, защото конкурентите Ви действат доста активно. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Телец

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Утре ще трябва да споделите чувствата си. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Безработните разполагат с хубав шанс за намиране на работа. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Бъдете дипломатични и тактични, Телци.

Близнаци

Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Близнаци. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония колегите си. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Рак

Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Раци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Четвъртък е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. През четвъртък може да се занимавате с рутинната си работа и с изпълнение на ангажиментите си, също да учите или да пътувате. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Утре Раците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Лъв

Четвъртък е успешен ден за Лъвовете. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Харчите пари за лични неща. Четвъртък е благоприятнн ден за Лъвовете и обещава успех във всичко. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Дева

Четвъртък ще сблъска много от представителите на Дева с нови преживявания. Не отказвайте помощ отстрани и се отдайте на съвместна работа с Вашите колеги. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Не е разумно да вземате пари в заем. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Везни

Голям процент от Везните са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се насисите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра Ви отказва от време-на време. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Най-важното утре е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Скорпион

Четвъртък ще внесе известно вълнение сред Скорпионите. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Стрелец

Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. При част от Вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Четвъртък е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Козирог

Четвъртък носи успех на Козирозите. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Ако Ви е възможно отложете присъствието си на работното си място. Четвъртък не е лош ден за Козирозите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Бъдете внимателни в действията си.

Водолей

Четвъртък ще сблъска много от представителите на Водолей с нови преживявания. Напрегнатата небесна конфигурация в четвъртък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Утрешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Четвъртък ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Риби

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. С лекота ще успеете да промените начина си на работа. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

 

 

Comments

comments