Дневен хороскоп за 28 март

хороскоп

ОВЕН
Вашата твърдост и решителност е повлияна от емоционалната ви природа, което обикновено създава трудности за реализиране на ваш план. Срещат се и по-търпеливи, но при тях трудностите не са малки, а грижите ще ги смущават през целия ден. Характерно за Овните е безпокойството по проблеми, отнасящи се до дома или парите.

ТЕЛЕЦ
Макар и безпокоящи се от допускане на грешки в своите дела, Телците са готови за устремно движение напред. Ситуацията, в която ще действате, не е конкретно изразена като положителна или отрицателна за дейността ви. Това налага по-голямо внимание и гъвкавост, които не ви липсват, когато имате ясна цел.

БЛИЗНАЦИ
Четвъртък е изпитателен ден за Близнаците. При мнозина делата ще бъдат възпрепятствани поради неочаквани затруднения. Такова развитие обикновено поражда враждебно настроение, което може да ви доведе до нежелан сблъсък. Вместо това дайте простор на личните си творчески и интерпретаторски способности в контактите.

РАК
Огромна изненада ще предизвика у Раците неочаквано получаване на радостно известие. За други от вас радостта се свързва с деловото предложение, което ще ви бъде направено днес при необичайни обстоятелства. В четвъртък вашият късмет е много силен и всички могат да се възползват от него за постигане на реализация.

ЛЪВ
Вие сте набрали добра скорост и действията ви са успешни. Звездната карта говори за положително развитие на личните и деловите ангажименти, но трябва да действате по линията на най-малкото съпротивление, като се стремите старателно да избягвате и най-малките противоречия.

ДЕВА
Много от вас днес са зависими от финансово споразумение, което за съжаление никак не е сигурно, че ще постигнете. Такова възпрепятстване на делата не е фатално, защото отрицателното развитие се отнася само до четвъртък и трябва да постъпите дипломатично. Не се доверявайте на познат във връзка с финанси.

ВЕЗНИ
В четвъртък вашето настроение е агресивно, но това не е плюс. Денят предоставя добър шанс в контактите от делови тип, който можете да преобърнете, ако поддържате неприветлив вид. За някои денят е важен във връзка със служебното им развитие, където очаквате предложение за повишение. Добра новина, свързана с пари.

СКОРПИОН
Четвъртък е богат на възможности за Скорпионите и вие ще бъдете енергични и деятелни, но най-честата грешка, която мнозина ще допуснат, е непредвидливост. От нея ще се възползват неприятелите ви, които сега са доста силни и дори са неизвестни за вас. Необходимо е да не се поддавате на раздразнения и нервна импулсивност.

СТРЕЛЕЦ
Четвъртък е доста силен за вас не само като потенциални възможности, но и като реализация. Последната, разбира се, зависи от желанието и активността. Някои от вас са склонни към емоционални крайности, а те в никакъв случай не ви помагат. Ще трябва да се справите с търканията на хората от вашето обкръжение. Мнозина от знака са пред промяна във финансово отношение.

КОЗИРОГ
Четвъртък е добър ден за родените под Козирог, но за мнозина е неизбежна срещата с неприятелски настроени лица, която може да се окаже доста неприятна, защото може да провали деня ви. Другият неуспешен израз е свързан с финансови ангажименти. Денят може да ви дари с пълноценно и съдържателно общуване.

ВОДОЛЕЙ
Вие започвате доста неизразително деня и добре че липсват неприятни фактори в развитието му. Все пак се старайте да не изпадате в крайности от емоционално естество, защото ще ви бъде трудно да контролирате обстановката. Гледайте обективно на любовните си връзки. Не дразнете партньора си, ще развалите отношенията си. Сега са неосъществими намеренията ви за контакти с влиятелни хора.

РИБИ
Засилени контакти, делови успехи, пътуване и късмет за осъществяване на желанията. Такъв е четвъртък за родените под зодия Риби и вероятно ще действате усърдно днес. Денят е свързан с решителен напредък за някои представители на знака и говори за продължителна реализация. Ще ви зарадват хубави семейни новини.

Comments

comments