Дневен хороскоп за 11 април 2022

ОВЕН

Невъзможността да се намесите пряко по определен начин за позитивно развитие на личните ви дела и необходимостта да изчакате чуждото решение по важен въпрос ви поставя в ситуация на пасивен зрител. При тези обстоятелства силно развитото ви чувство за отговорност засилва безпокойството ви, но напразно се тревожите.

ТЕЛЕЦ

Силно изразени са вашите практически стремежи и възможности в понеделник. Не сте далеч от реализирането, днес ще имате възможността да осъществите стремежите си. Няма да бъде излишна повишената ви бдителност към думите и делата на онези, с които работите, тъй като не е изключено някой да прави опит за измама.

БЛИЗНАЦИ

Макар и старателни в задълженията си днес, няма да успеете да скриете безпокойството си, породено от неяснотата около вас. То е видимо изразено в деловия живот, но и домът допринася за това състояние. Нервността у някои от вас ще бъде доста висока и не е изключено една неприятна новина да я засили още повече.

РАК

Благоприятно ще се развият делата в понеделник за Раците. Може би не в смисъла, който ви интересува, а във възможностите за лична инициатива и самостоятелни действия. Днес вашата активност е важна, а плодовете от нея ще ви зарадват в близките дни.

ЛЪВ

Творческият ви импулс е засилен и повечето от Лъв ще бъдат изключително активни днес. Не са изключени несъгласията на някои от колегите с начина ви на работа и подхода ви при решаване на някои от текущите проблеми. Радостта ви ще бъде предизвикана от добра служебна новина.

ДЕВА

На път сте да допуснете грешка в отношенията си с ваши делови партньори или с влиятелни лица от обществото, което на повечето от вас ще им струва скъпо, но обстановката скоро ще се промени и от положително решението ви ще се превърне в отрицателно. Не прибързвайте в действията си. Обмисляйте добре решенията си.

ВЕЗНИ

Понеделник е успешен и предоставя добри възможности за делова реализация. В много случаи тя има отношение към вашите контакти и финансова дейност, а при някои е възможно осъществяване на важна сделка или подписване на договор. Не са изключени извънредни обстоятелства, които ще отложат изпълнението за друг ден.

СКОРПИОН

Днес повечето от Скорпион са завидно дипломатични и внимателни в контактите и навярно имате пълно право за това. То е плод на вашето интуитивно схващане за обстоятелствата, стекли се сега около вас. Ще бъде задоволено желанието ви за получаване на допълнителна информация относно интересуващите ви партньори.

СТРЕЛЕЦ

“Огненото” ви разположение и днес не отстъпва на заден план, но често то се възприема като вид агресия, от което могат да последват някои недоразумения. Така е възможно да бъдат изтълкувани вашите думи и действия в службата или сред приятелите, с които днес ще контактувате. Известни неприятности ви очакват в работата, където ваши колеги се опитват да ви игнорират.

КОЗИРОГ

Има възможност за положително развитие на делата ви в понеделник, макар да не е толкова изразителна. Мнозина от вас ще се сблъскат с открита неприязън от околните. Фактът не е така неприятен, защото всеки има противници, но по-лошо ще ви се отрази опитът на лице от тази среда да ви подведе с дейност, която изглежда много съблазнителна.

ВОДОЛЕЙ

Доста добър е този понеделник за вас и почти всички ще са активни днес. За някои това е много важно и ще се доберат до осъществяване на желанията, но всички от Водолей, които имат намерение да извършат действия, имащи определено отношение към деловия напредък, ще имат пълен успех. Не се конфронтирайте с никого, не спорете излишно с некомпетентни хора. Ако имате уредени срещи през деня, твърде вероятно е да не се състоят.

РИБИ

Днес вашият гняв може да избухне със страшна сила след получаването на някаква информация за хора, които ще се опитат да ви измамят. Става дума за “приятели”, с които имате финансови отношения. Не правете грешката да им предоставяте финансите си. Ще останете измамени. Професионалният ден за мнозина е активен и ползотворен, успехите ще ви следват един след друг. Ще успеете, но постепенно и не без помощта на влиятелен човек.

Comments

comments