/ВИДЕО/ “The Brava Fest 2018” събира на една сцена изпълнители от Македония, Турция, Сърбия и България, кметът на село Дъбрава Р. Георгиев: Изданието се превърна в традиция!

Четвъртото издание на фестивала “The Brava Fest 2018” ще се проведе на 7 и 8 септември, това стана ясно на пресконференция днес. В пресконференцията участие взеха зам.-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова, Цонко Цонев- Кметъла и Росен Георгиев – кмет на село Дъбрава.

Музикалното предизвикателство в благоевградското село Дъбрава ще събере на една сцена изпълнители от Македония, Сърбия, Турция и България.

Очаква се “The Brava Fest 2018” да събере в иначе малкото село Дъбрава с население 400 души многобройна публика – между 2 000 и 3 000 души, а за желаещите да нощуват на палатки и пристигащите с кемпери гости на селото предварително ще се изготви скица с местонахождението за разположението им.

За втора поредна година, освен на подкрепата на община Благоевград, организаторите на фестивала разчитат и на сериозната подкрепа на фондация „Америка за България“, заяви кметът на Дъбрава Роен Георгиев. Вижте повече във видеото:

Comments

comments