/ВИДЕО/ Кандидат-студентската кампания в ЮЗУ стартира, вижте кои са най-предпочитаните специалности, 900 места има в общежитията!

Стартира приемът на документи за явяване на изпити за редовната предварителна кандидатстудентска сесия в Югозападния университет „Неофит Рилски“.

Кандидат-студентите, желаещи да се обучават в университета, подават документи за явяване на писмените изпити, които ще се проведат на 7, 8 и 9 юни 2018 г. Документите се подават до 5 юни 2018 г.Кандидатстудентските бюра, работещи в други градове на страната, приемат документи до 4 юни 2018 г.

На 7 и 8 юни кандидат-студентите могат да се явят на изпити по български език, история на България, география на България, биология, математика и английски език. На 8 юни ще се проведе и практическият изпит по вид спорт (футбол, плуване, тенис, баскетбол, лека атлетика, волейбол, борба, тенис на маса). Практическите изпити по физическа подготовка, по рисуване, по актьорско майсторство, по филмови и телевизионни изкуства, по танци за специалностите „Българска народна хореография“ и „Съвременна хореография“, по музика за специалностите „Педагогика на музикалното изкуство“, „Изпълнителско изкуство (народни инструменти или народно пеене)“, „Изпълнителско изкуство (поп и джаз пеене)“ и „Електронни технологии в музиката“ ще се проведат на 9 юни. Всички изпити са с начален час 9:00

 

Comments

comments