/ВИДЕО/ Защото доброто винаги побеждава! Децата от Малък учебен театър „Зад стената“ за каузата: „С теб сме,Йо“

Още от малки научаваме, че доброто винаги побеждава злото. Една вечна битка между двете сили, изходът от която е в полза на доброто. В това вярват и възпитаниците на  Елена Стоянова от Малък учебен театър „Зад стената“ към СУ „Никола Вапцаров“ . Те имат кауза, да помогнат на Йоана, едно момиче, което в момента се бори за живота си.

Във всеки човек има една естествено заложена доброта, която е там още от раждането му, както и желанието да си помагаме взаимно. Дали то ще остане и ще се развие у детето, зависи от родителите и педагозите, тези деца, с които днес ще ви срещна определено са пример затова, че са имали щастието да ги възпитават добри родители, а след това са попаднали и на един прекрасен ръководител, в лицето на госпожа Стоянова, което ги води по пътя към победата, онази, в която доброто побеждава злото. 

Учениците от Петрич, които са част от Малък учебен театър „Зад стената“ към СУ „Никола Вапцаров“ организират Благотворително представление  в Благоевград. Постановката „Неродена мома“ ще бъде представена в зала „Яворов“ на 24 септември, от 19 часа и всеки, който желае може да присъства и да помогне на едно дете, да живее нормално.

Спектакъла „Неродена мома“, който ще представят пред благоевградската публика е авторски проект на трупата. Идеята е вечната борба между доброто и злото.

„Доброто което направи ти, може да бъде заразно,сподели със своите приятели, колеги, роднини , че едно дете се нуждае от помощ, едно дете иска да бъде здраво, едно дете има мечти за своето бъдеще.“, призовават те.

В студиото ще ви срещнем и братчето на Йоана- Кристиян Иванов, който ще ни каже как върви лечението и, ще си говорим и за това, как реагира  Йоанка  на огромната подкрепа, която получава.

69844384_423381318302296_4124391810845900800_n

 

Comments

comments