/ВИДЕО/ Живущите на „Дойран“ сигнализират: Живеем в постоянен страх за здравето и безопасността си, до домовете ни не могат да стигнат линейка и пожарна, а оголени кабели застрашават децата ни!

В новата рубрика на Благоевград Нюз. В „Благоевград такъв, какъвто е“ ще се стремим да даваме гласност на проблемите в града, на реалната действителност, както и да показваме положителните и отрицателни страни на живота тук.

В постоянен страх минава ежедневието на живущите на ул. „Дойран“ №3 благоевградчани. Група съкооператори ни потърсиха, за да ни разкажат за ежедневните си трудности и страхове при достъпа до домовете си. Опасност от падащи камъни, опасност от срутване на цяла кооперация дори, оголени кабели насред пътя, липса на достъп за линейка и пожарна кола до домовете им и невъзможност за спокойно отлеждане на децата им – това са само част от проблемите на благоевградчани, породени от не добрите условия за живот на улицата им.

Запознайте се с проблема в детайли в репортажа.

Екипът ни призовава всички граждани, които виждат проблеми от каквото и да е естество в града, да ни сигнализират, за да потърсим решение заедно. Можете да ни потърсите както за проблеми и нередности, така и за да покажем положителните страни на живота в града ни. С екипът на Благоевград Нюз може да се свържете на email: blagoevgrad-news@mail.bg, във фейсбук страницата ни Blagoevgrad-NEWS, както и в групата ни във фейсбук: Blagoevgrad news.

Comments

comments