/ВИДЕО/ Димитър Делчев: За нас ГЕРБ стана равно на боклуци и боклуци стана равно на ГЕРБ

КП „Изправи се! Мутри вън!“ издигна Монумент на боклука пред Областна управа – Благоевград днес,  което Димитър Делчев, водач на листата на коалицията за 1 МИР – Благоевград обясни, че е символичен акт, който цели да провокира  държавните органи , които отговарят за това да няма незаконни сметища. По думите му,   цяла Благоевградска област е зарита от такива.

„За нас ГЕРБ стана равно на боклуци и боклуци стана равно на ГЕРБ.“, каза Делчев. И дпоълни, че  заедно с проф. Минков издигат този монумент, за да им напомня, че те имат задължения, а не само привилегии, които ползват ежедневно.

Скулпторът проф. Велислав Минеков заяви, че днес е паметен ден, защото е 1 април. „Само след няколко дни ще се сбогуваме с управляващата простотия, наглост и корупция. Аз ще бъда щастлив на 5 април, ще празнуваме всички заедно“, категоричен бе той.

Сериозен интерес предизвика и друго, което  „Изправи се! Мутри вън“  направиха днес, а именно  довеждането  в Благоевград и Толупчо, който по думите им е олицетворение на управлението у нас.

Comments

comments