Брутална жестокост: Мъж бие жена си в Бобов дол, детето снима

Брутален клип със сцени на домашно насилие взриви социалните мрежи в гр. Бобов дол. На кадрите се вижда как млад мъж пребива жена, блъскайки я зверски в стена на стая, пише вестник „Вяра“.

Жертвата на побоя е вкарана в ъгъла, а биячът я удря с юмруци през лицето, като я блъска силно няколко поредни пъти, хваната през косата.

Клипът е качен в групата „Забелязано в Бобов дол” от Спаска Цветкова. От десетките коментари под него става ясно, че зверският побой е заснет от 13-годишното дете в семейството на Габи, а споделилата потресаващите кадри на домашно насилие е майка на пребитата и баба на момичето.

„Става въпрос за случай на домашно насилие над жена в гр. Бобов дол. Насилието е извършено в присъствието на детето, което е заснело клипа.

Мъжът е идентифициран от полицията, той е на 39 год. от Бобов дол. Известен е на органите на реда с различни противозаконни деяния и хулигански прояви. До момента не е задържан.

Полицията работи по случая. Предприети са всички действия в рамките на които е образувано досъдебно производство, уведомена и е прокуратурата”, съобщи говорителят на ОДМВР-Кюстендил Катя Табачка.

Разпространеният клип предизвика силно напрежение и бурни дискусии в миньорския град.

Бобовдолци разпознаха лицата на Найден Найденов и неговата съпруга Таня. От разказите им става ясно, че нанесения побой не е първия случай на домашно насилие в семейството.

Това потвърждава и Спаска Цветкова, която е разпространила клипа.

„Да, не е първият път, в който посяга на дъщеря ми, но ще се погрижа да бъде последен. Надявам се, че и тя вече е стигнала до извода, че по този начин не може да се живее.

В неделя Габи ми изпрати клипа на телефона, за да видя какво се случва. Беше като някакъв зов за помощ”, разказа бабата на момичето.

Comments

comments