Богдан Боцев: БСП е партията, която може да донесе сигурност и стабилност

Вълнуващ и интересен ден, изпълнен с поредица от срещи, отчете кандидатът за народен представител от листата на Коалиция „БСП за България“ в 1-ви МИР Благоевград Богдан Боцев. След като посрещна заедно с областното и общинското ръководство на БСП в Гоце Делчев лидера на партията и водач на листата на социалистите в Пиринско Корнелия Нинова, той и останалите кандидати за народни представители от листата на „БСП за България“ в областта положиха цветя на паметника на Левски. След това участва в откриването на една изключително интересна изложба в музея. Тя е посветена на 100 годишнината от стачката на тютюневите работници в тогавашния град Неврокоп, чрез която те успяват да извоюват редица трудови права. „Тютюнът и тютюнопроизводството дълги години бяха основен поминък в гоцеделчевския край и хиляди семейства изкарваха прехраната си чрез него. За съжаление, то е едно от производствата, които бяха съсипани през годините, макар България да беше сред водещите страни в света“, коментира Богдан Боцев.

След това, се проведе ползотворна среща с членове и симпатизанти на БСП от целия Гоцеделчевски район, която премина при изключително голям интерес.

„Поговорихме за всичко направено до момента, за изпълнените обещания, за тези, които предстои да бъдат изпълнени и за всичко онова, което трябва да се направи веднага щом бъде избран новия Парламент. Аз съм удовлетворен от факта, че хората оценяват това, което успяхме да променим в социалната сфера през последната година, макар и при трудни обстоятелства. В тези тежки времена на криза има още много работа, която трябва да се свърши и ние имаме ясна и точна програма за това. За да успеем да я реализираме ни е нужно добро представителство в новото 49-то Народно събрание“, коментира още Богдан Боцев. В своето обръщение към присъстващите в залата, той призова посланията на БСП да стигнат до колкото се може повече хора и те да подкрепят партията с номер 1 в бюлетината на предстоящите избори. „Показахме че сме единствената партия, която мисли за хората – независимо дали е в опозиция, в управлението на страната, или както беше в последния парламент – без ясно изразено мнозинство. БСП е партията, която може да донесе сигурност и стабилност, да изведе страната ни от кризата, в която сме в момента. Ние можем!“, каза още Богдан Боцев.

След това, той участва в среща с Неврокопския митрополит Серафим, по време на която лидерът на БСП и водач на листата в пиринско Корнелия Нинова го информира за организацията на референдума срещу джендър идеологията в училищата и му благодари за оказаната подкрепа по тази тема.

Comments

comments