Бербатов: Остава месец и 3 дни до Конгреса, а все още няма комисия за организацията му

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов разкри, че все още не е назначена комисия, която да определи правилата за провеждането на предстоящия конгрес на БФС на 18 март.

Бербатов публикува видеообръщение в социалните мрежи към клубовете, с което даде старт на предизборната обиколка по регионите.

„Тръгваме на повторна обиколка из страната, за да се срещнем с всички футболни клубове. Днес ще бъдем в Русе, ще представим визията и плановете си за развитието на българския футбол“, каза Бербатов.

„Вчера беше проведен изпълком на БФС, който отново беше обвит в мистерия и потайност както се случват нещата в последните години. Най-важното от този Изпълком е следното и трябва да го знаете: точка 1 от дневния ред, която е била организационни въпроси, свързани с провеждането на Конгреса, не е била обсъдена и решения не са взети.
Това е видно, разбира се, и от решенията, които БФС публикува на страницата си. Това е неправилно и скандално.

Остава месец и три дни до Конгреса. Няма комисия назначена за организацията, която да определи правилата за провеждането му. На всичкото отгоре зала 3 в НДК не е запазена за конгреса. За да не се стига пак всичко да опира до последния момент и да има недопуснати клубове – моля ви, платете си членския внос, защото това може да е едно от основанията да не ви допуснат и да бъдете изключени.
Надявам се, разбира се, това да не е така и да не се стига до изключване на футболни клубове“, каза Бербатов на платформата „Р-еволюцията е тук“.

Comments

comments