БГ футболни проби идва и в Благоевград

Шестото издание за тази година на проекта „БГ Футболни проби“, целящ да подпомогне футболисти от различни възрасти да намерят реализация и да бъдат ангажирани в професионалния или полупрофесионалния ни футбол, ще се състои в Благоевград на 30-ти ноември. Инициативата, е насочена към играчи между 8 и 22 години, които в рамките на един тренировъчно-състезателен ден ще могат да разкрият качествата си и да впечатлят скаутите на водещи клубове от България и чужбина.
Досегашните четири издания на „БГ Футболни проби“ за годината се проведоха вече в София /две/, Стара Загора и Бургас.Проектът ще гостува още в няколко от родните ни градове.

Футболните проби, на които по традиция присъстват наблюдатели и сътрудници на клубове от водещи европейски първенства, се организират от Ивайло Крушарски, който е създател и представители на проекта за територията на България.
Благодарение на „БГ Футболни проби“ от началото на годината над 60 български таланти се сдобиха с шанс да пробият на родната футболна сцена. Тренировките и мачовете в Благоевград на 30-ти ноември ще дадат уникален шанс на талантите в региона на Благоевград да покажат качествата си и да бъдат скаутирани. След Благоевград предстоят 5 дневните футболни проби, които ще се проведат в София от 5 до 9-ти декември, като това ще бъде единствено място на което родните таланти ще могат да бъдат скаутирани по време на световното първенство в Катар,което започва от днес.

Comments

comments