Банско с втора поредна победа в контролите

На стадион „Свети Петър“ в град Банско в контролен мач се срещнаха отборите на местния тим и селекция на мексиканската мениджърска компания Футбико, водена от българския мениджър Кирил Емилов. Срещата започна с гол на Цветан Варсанов в 5-та минута за 1:0.Само преди дни юношата на Пирин Благоевград напусна елитния Монтана. Освен за орлетата Варсанов е играл за Пирин/Разлог/ и Ботев/Враца/.
След почивката гостуващия тим поведе на два пъти при бързи контраатаки на колумбиеца Себастиан Бермог в 48-ма и 51-ва минути за 1:2. Мачът стана много интересен и динамичен. В 62-ра и 73-та минути новопривлеченият футболист от Оборище (Панагюрище) Пол Отофе огорчи вратаря на Футбико и резултата стана 3:2 за домакините. В самия край на срещата при бърза контраатака на отбора на Банско Мурад Ибраим изскочи очи в очи с вратаря на гостите и го преодоля за 4:2.Това бе втора поредна победа за отбора от планинския курорт в предсезонните контроли. Само преди дни те победиха и Витоша /Бистрица/ с 1:0. На практика отборът на Банско вече изиграл цели 5 контроли до момента.
Следващият мач на интернационалния Фут Бико ще бъде в сряда , 13 юли, от 18 часа на стадиона в Сапарева баня срещу Марек.

Comments

comments