Банско започва срещу Етър у дома новия шампионат

Отборът на ПФК Банско ще бъде домакин на Етър/Велико Търново/ в първия кръг на новото първенство във втория ни футболен ешалон. Срещата е на 06. 08. на стадион „Свети Петър“ от 18.00 часа.
Вчера козлите завършиха с победа предсезонните контроли. Отборът от планинския курорт победи с класическото 3:0 Струмска Слава/ Радомир/. Проверката се игра на стадион „Свети Петър “ в Банско. Домакините спечелиха след голове на Ангел Костов/10/, Милен Лефтеров/76/ и Красимир Илиев/80-та минута/.В отбора за този мач играха новите-стари попълнения Благой Наков и Красимир Илиев. И за двамата това ще бъде втори период в Банско. От отбора обаче днес си тръгнаха двама от най-опитните и класни футболисти- Любомир Витанов и Борислав Хазуров. Те се завърнаха в родния си Пирин/Гоце Делчев/.
Най-интересното е че Банско изигра двуцифрен брой контроли за тази подготовка, но отборът не направи нито един равен мач- или биеше ,или падаше. През следващата седмица ще бъдат картотекирани в БФС футболистите, на които ще се разчита през есенния дал на първенството.

Comments

comments