Александър Мацурев от Банско отново сяда зад депутатската банка в 45-тото Народно събрание

Разложко- банският регион има вече сигурен депутат в 45 НС. С 6515 преференциални гласа  Александър Мацурев от Банско печели мандат и влиза. Той е втори по преференции в областта след Стефан Апостолов от Симитли, който събра рекорден брой, общо 9 507.

Малко след като битката за преференции в коалиция „ГЕРБ-СДС” в Благоевградска област приключи лъсна новината,че Стефан Апостолов изпревари дори водача на листата Росен Желязков.

Както вече информирахме, кандидат-депутатът от Симитли получи рекордните 9507 гласа, а водачът Росен Желязков едва 2380 гласа. 100% от протоколите са обработени и резултатите са ясни и показват,че последният в листата изпревари по гласове първия.

На второ място по преференции се нарежда Александър Мацурев от Банско с 6515 гласа. Ясно е,че за него подкрепа идва не само от курортната община,но и от други общини. Трети е Георги Динев от Петрич, който има 5 075 преференции. Мацурев и Динев бяха депутати през изминалия мантат на парламента и осново ще заемат местата си зад банките.

Comments

comments