Шофьорът, убил млада жена в Банско, може и да е заспал

Шофьорът на автомобила, който уби млада жена в Банско вчера, може и да е заспал. Това каза шефът на КАТ Благоевград Данаил Стоицов пред bTV. По думите му в колата са пътували две момчета, които работели в местно казино. Те се прибирали след нощна смяна, когато станал фаталният инцидент.

Момчетата се разпитват в местното районно управление, като се очаква да им бъде повдигната постоянна мярка задържане под стража.

„Искам да се промени категорията на полицейското управление в Банско, за да бъдат назначени повече хора”, заяви кметът на града Георги Икономов. По думите му той се е свързал с всички контролни органи и иска на това място да бъдат поставени камери.

Шефът на КАТ е категоричен, че единственото, което може да спре бързото каране е сериозното присъствие на контролните органи, както и система за видеонаблюдение.

Припомняме, че вчера сутринта 30-годишната Наталия Тинчева бе убита от автомобил на тротоар в Банско. Момичето излизало от цветарски магазин, когато върху нея връхлетяло с бясна скорост „Ауди“ с двама бургазлии в него. Автомобилът първо ударил паркиран до цветарския магазин лек автомобил „Мазда“, които притиска фатално Наталия. За съжаление момичето загинало на място.

Comments

comments