Шоу в центъра на София: Закопчаха Ламборджини със скоби, шофьорът краде ключовете от кола на „Градска мобилност“

Комична ситуация се разигра в центъра на София днес по обяд.

Баровец с Ламборджини на стойност поне 200 хиляди лева отказа да плати глобата на служители на „Градска мобилност“, които му поставили скоба, заради това, че е паркирал в „Синя зона“ без да изпрати смс.

Наложи се намесата на полицията.

Случката се разигра пред столичния хотел „Радисън“ на метри от Народното събрание. Баровец спира луксозното си возило пред известен магазин за пури и влиза вътре вероятно да си напазарува, без обаче да изпрати смс на стойност 2 лв. за „Синя зона“. През това време служители на „Градска мобилност“ закопчават със скоба Ламборджинито.

Явно видял какво се случва, шофьорът излиза от магазина, пушейки пура, промъква се до колата на „Градска мобилност“ и краде от таблото ключовете.

Следва разправия със служителите, които се виждат принудени да извикат на помощ полицията. Първоначално се отзовават двамата катаджии, които са най-близко до мястото. Те се опитват да накарат баровеца да върне ключовете от колата и да плати глобата си, но той категорично отказва да го направи. След няколко минутна разправия на мястото пристига полицейска патрулка с още петима служители на реда. Шофьорът на Ламборджинито и на тях заявява, че няма да плати глобата.

Спорът между баровеца и осемте служители – шестима полицаи и двама от „Градска мобилност“ продължава около 15 минути.

През цялото време, докато трае кавгата, той си пуши пурата, която струва поне 100-200 лв.

Картината описва реалната ситуацията в държава – в центъра на София, пред Парламента 8 служители на реда се опитват да убедят баровец с пура, каращ безбожно скъпа кола, че трябва да спазва реда и законите

и че след като не е платил 2 лв. за „Синя зона“ трябва да плати глоба. Той обаче далеч не се чувства виновен, а напротив даже е нагъл, защото вероятно вярва, че е над законите и правилата.

В крайна сметка служителите на реда успяха да накарат баровеца да си плати глобата и да върне ключовете от колата на „Градска мобилност“.

Comments

comments