Шеф на Вихрен: Никога не бих постъпил като Иво Тренчев и Антон Бачев

Изпълнителният директор на Вихрен /Сандански/ Радостин Станев изрази своята позиция след като ден по-рано от Септември/Симитли/ отмъкнаха четирима футболисти от отбора от Сандански. Както още вчера нашата медия ви съобщи Смилен Златанов, Венцислав Стоянов,Кирил Домозетски и Николай Стоилков напуснаха Вихрен точно в деня в който ръководството картотекираше играчите за новия сезон в БФС, а кметът на Сандански Кирил Котев откри новите съблекални на ДЮШ на клуба.
„Първо искам да кажа на колегите си от Септември Иво Тренчев и Антон Бачев, че аз никога не бих постъпил като тях. Никога! И двамата са ми били съотборници, и двамата много ги уважавам…. Знам че те са звъняли на нашите футболисти и те ни напуснаха пет дни преди началото на първенството. Много е жалко , че и точно тези футболисти на които сме помагали най-много си тръгнаха от Вихрен“- коментира Станев.
Бившият вратар на ЦСКА, Локомотив/София/ и Легия/Варшава/ съобщи още че във Вихрен си има финансова рамка и бюджет ,и намекна че от Симтли са предложили повече пари на четиримата играчи.

Comments

comments