Шест идеи за незабравим Свети Валентин

Изненада за твоята Валентинка #1: Направете резервация в отдалечена планинска хижа
Изненада за твоята Валентинка #2: Останете в леглото си през целия ден
Изглежда доста пасивно на пръв поглед, нали? Но няма да сгрешите! Да прекарате Деня на Свети Валентин в леглото ще бъде най-добрият избор, който сте правили от години! Заедно с любимия човек ще спите до късно, след това и двамата ще се събудите добре отпочинали, свежи и в добро настроение. Ще имате време да си говорите за неща, за които не сте се сещали от години. Ще можете да се насладите и на физическия израз на любовта си и то до най-малките детайли. А това е нещо, което се харесва на всеки, нали?

Изненада за твоята Валентинка #3: Направете си общ подарък
Купете общ подарък, който да ползвате заедно за дълъг период от време. Възползвайте се от супер намаленията в седмицата на любовта и спестете пари, взимайки подарък, който да бъде от полза за вашия дом или спалня! Вижте повече за най-горещата разпродажба в месеца на влюбените тук.

Изненада за твоята Валентинка #4: Заредете тялото си с адреналин
Двамата може да се впуснете в диво приключение. Заредете телата си с адреналин! Спуснете се със ски заедно по отвесен склон, отидете на езда или скочете с бънджи. Това със сигурност много ще ви сближи…

Изненада за твоята Валентинка #5: Прекарайте деня със семейството и приятелите си
Съществува неизказано вярване, че двойките трябва да прекарват Свети Валентин насаме. Друг начин е да споделите празника със семейството и приятелите си. Все пак, това е празникът на любовта, а със сигурност ще има много от нея, ако прекарате деня с най-любимите хора.

Изненада за твоята Валентинка #6: Отидете на топло място
Няма нищо по-стимулиращо за връзката от това да посетите някое приятно, топло място. Тъй като февруари не е топъл месец, а ще ви трябват доста пари, за да отидете на екзотичен курорт, страхотна идея, която няма да струва цяло състояние, е да отидете на сауна, където ще можете да се отпуснете за няколко часа в компанията на
любимия човек.

Comments

comments