Шестима ранени при катастрофа на Е-79 край Благоевград

Шестима души, сред които и 6-годишно дете, пострадаха при катастрофа на главен път Е-79 край Благоевград.

В посока Благоевград се движи лек автомобил „Фиат” с македонска регистрация. Поради несъобразена с пътните условия скорост при мокър път, автомобилът поднася при влизане в старото трасе на Е-79. Колата се завърта в обратна посока на движението, в насрещната лента. В задната му част се врязва идващ откъм Благоевград лек автомобил „Волво”. В него пътува семейство – майка, 6-годишният й син и двама възрастни.

Три линейки са извозили пострадалите до болницата Благоевград. В Спешно-приемно отделение са приети 46-годишният Я.Н., който е с контузна рана на главата и 23-годишният Г.Ц. с контузия на скула. Водачът на „Фиата” и спътникът му на предната седалка не са пострадали.
От „Волво”-то са пострадали четирима, като най-тежко е състоянието на 60-годишна жена., която е с фрактура на крака, оплаква се от болки в гръдната област и кръста. 64-годишният й съпруг е с контузия на гръдния кош, а 26-годишна жена, която е еквадорска гражданка, е с контузия на брадичката и гърдите. 6-годишният й син е с разбита уста. Травмите на приетите в болница са в процес на установяване.

Comments

comments