Четири ареста в Гоце Делчев за наркотици

Четирима души са задържани в при акция по линия на противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества, проведена на 18 декември в град Гоце Делчев.
Около 19:30 часа на ул.”Паул Ленц” в града е извършена проверка на 17-годишен младеж, при която у него е открита цигара, съдържаща около 0,6 гр. марихуана. На ул.”П.Яворов” е извършена проверка на лек автомобил „Ситроен”, управляван 29-годишният Р.Н. от с.Огняново. В резултат на проверката са открити: около 22,5 гр. амфетамин у 31-годишният Г.Х.от Гоце Делчев, пътуващ в автомобила и около 1,3 гр. марихуана у водачът на автомобила.
Oколо 23:00 часа на ул.”Охрид” в града е спрян за проверка 27-годишния Д.С. от Гоце Делчев. У лицето са намерени и иззети: около 2,7 гр. марихуана и две хапчета с общо тегло около 0,7 гр., реагиращи положително на амфетамин. В хода на работата по случая в лек автомобил „Мерцедес”, ползван от лицето, е намерена и иззета около 7 гр. марихуана. Срещу Д.С. е образувано бързо производство. Oбразувани са досъдебни производства.
Работата по случаите продължава.

Comments

comments