Четирима арестувани за притежание на наркотични вещества в Пиринско

Четирима души са задържани за притежание на наркотични вещества в края на миналата седмица в Пиринско. На 21 ноември около 12:40ч. полицейски служители от Второ РПУ-Благоевград, изпълнявайки служебните си задължения в кв. „Струмско“ са установили 19-годишният А.Т., в чийто джоб на якето са открили 8 броя полиетиленови топчета суха зелена растителна маса с остра специфична миризма, която при направения наркополеви тест е реагирала положително на канабис. Лицето е задържано за срок до 72 часа.

В резултат на претърсване в апартамент в Благоевград, ползвано от 27-годишният М.Ч., служителите на реда са открили в гардероб зелена суха растителна маса, с тегло 4 г, която при извършения полеви наркотест е реагирала положително на марихуана, 6 г бяло твърдо вещество, реагирало на амфетамин. Обитателят на жилището е задържан за 72 ч. Работата по случая продължава.

При проверка в къща и дворно място в гр. Петрич, обитавани от 18-годишния Л.М. под навес и върху бетонна плоча са установили черен найлонов чувал със сухи съцветия, с общо бруто тегло 750 г, които след тестване с полеви наркотест са реагирали положително на канабис. По случая са задържани криминалнопроявените и осъждани Л.М. и А.М. (24 г.), и двамата от гр. Петрич. Образувано е досъдебно производство.

Comments

comments