Честит 8-ми март!

Честит празник, мили дами! Днес имате специален повод за радост, независимо дали сте майки, дъщери, съпруги, приятелки или годеници. Осми март е международният ден на жената, чрез който се засвидетелстват и признават икономическите, политическите и обществените постижения на нежния пол.

Празникът се отбелязва предимно в страните от Източна Европа, Русия, страните от бившия Съветски блок и Китай. На този ден е прието мъжете да подаряват цветя на жените около тях. В Португалия пък дамите празнуват осми март с женски партита и вечери.

Независимо от това как ще празнувате вие, ние ви желаем да запазите своята нежност и женственост, като същевременно с това да останете силни, борбени и независими. Бъдете здрави и добри. Обичайте и прощавайте. Оставете сърцето си широко отворено, защото жената е дошла на Земята с мисия – да дава живот и да придава красота дори на най-малките неща.

Осми март е празник на жената, когато тя получава заслужено внимание от най-любимите си хора. Не чакайте обаче, само един ден в годината, в който да се почувствате специални. Направете всеки ден изключителен – обръщайте повече внимание на себе си и намирайте вдъхновение на най-неочакваните места.

И накрая, но не на последно място, пожелаваме ви да получите желания подарък, било то букет рози, красиво бижу, романтична вечеря или просто топла прегръдка. Все пак празникът си е празник и трябва да се отбележи подобаващо. Весел празник!

Comments

comments