Черно Море ще играе в сряда с Банско

Отборът на Черно море победи столичния Септември с 3:1 в поредната си контрола играна на градския стадион в Разлог. Възпитаниците на Георги Иванов – Гонзо показаха характер и обърнаха коравия си съперник ,въпреки че бяха догонващи в резултата.
Още в 4-ата минута Аджов откри за столичния отбор след грешка на бранителите на моряците и вратаря Чанович. В 10-ата обаче Георги Андонов с първия си гол в мача изравни резултата.
След още 14 минути елитният отбор поведе с 2-1 след реализирана дузпа от друг опитен футболист – Георги Илиев. Тя бе отсъдена от главния съдия Николай Йорданов за нарушение срещу Владислав Романов.След почивката варненци вкараха и трети гол в 58-та минута като за втори път се разписа Георги Андонов. 16 минути по-късно и отборът на Септември получи дузпа, която обаче Мартин Газиев пропусна. Футболистите на Николай Митов преди 4 дни направиха 2:2 с Пирин /Благоевград/, но сега загубиха от моряците.
Следващата контрола за Черно море по време на лагера в Банско е срещу местния едноименен отбор в сряда.Като е известно моряците трябваше да играят в сряда с Пирин Благоевград, но контролата пропадна.

Comments

comments