Цветан Цветанов: Защо Лозан Панов не говори за повишенията на съдиите, които ме осъдиха?

Защо чак сега започна да се говори, че е имало политическа репресия срещу мен? Аз отдавна твърдя това. Всичките разпити, на които се явявах, бяха в присъствието на много следователи и прокурори. Това заяви пред bTV председателят на парламентарната група на ГЕРБ и председател на вътрешната комисия в НС Цветан Цветанов.“Защо Лозан Панов не говори по темата за повишенията, които получиха съдиите след моите осъдителни присъди. Спас Панчев получи повишение, седмица след като ме осъдиха. На какво се дължи това повишение, с какво го е заслужил? Не трябва да се говори само за вина на прокуратурата“, категоричен е народният представител.

„Главният прокурор беше подведен за делата срещу мен от наблюдаващите прокурори“, разкри още Цветан Цветанов.

Председателят на вътрешната комисия в парламента коментира и темата за бежанската вълна. „Договореностите между Турция и Европа няма да решат проблема. Той ще приключи с края на кризата в Сирия“, увери бившият вътрешен министър.

„Турция е един сериозен буфер, който може да предпази Европа. В момента ние трябва да бъдем партньори с тази страна, защото в момента има сериозен проблем в целия Европейски съюз“, поясни председателят на парламентарната група на ГЕРБ. По думите му годишно в България влизат малко над 1000 бежанци.

„Към настоящия момент връщането на казармата не е актуална тема за партия ГЕРБ“, каза още той.

Comments

comments