Цветанов освободи мандат в Благоевградско

Цветан Цветанов става депутат от Велико Търново.

Ген. Атанас Атанасов също освободи мандат за следващия в благоевградската листа и влиза в 43-то НС от София.

Зам.-председателят на ГЕРБ този път удържа на обещанието си, дадено при представяне на кандидатите за парламентарния вот в Благоевград, когато тържествено обяви, че ще влезе в Народното събрание с гласовете на избирателите от района на Велико Търново.

След окончателното решение на ЦИК, взето днес, новите народни избраници от ГЕРБ в Пиринско са Даниела Савеклиева от Благоевград, Кирил Котев от Сандански, който събра най-много преференциални гласове на 5 октомври, Димитър Танев от Петрич и Георги Андонов от Гоце Делчев.

„Благодаря и на всички, които направиха своя информиран избор, без значение коя политическа сила са избрали, защото държавата има нужда от активни и отговорни граждани. Искам да отправя благодарност също и към членовете на четиринадесетте предизборни щаба на ГЕРБ в Благоевградска област, както и към всички наши съмишленици, които неуморно работиха в изминалата кампания, водени от загриженост за Родината. Като избран за народен представител от Благоевградски многомандатен избирателен район, аз гарантирам, че ще защитавам интересите на всички жители и заедно с колегите ми ще подкрепям просперитета на региона“, обеща Цветан Цветанов в разпространена от партийния пресцентър декларация.

Останалите депутати от Пиринско са Кристиан Вигенин от БСП, Алиосман Имамов и Муса Палев от ДПС, Борислав Миланов от Реформаторски блок, Атанас Стоянов от „Патриотичен фронт“, Светлин Танчев от „България без цензура“ и Илиян Тодоров от „Атака“.

Comments

comments