Футболист на Локо София от Благоевград работи и на бензиностанция

Титулярният защитник на „Локомотив“ (София) Васил Вакадинов изкара тежки 90 минути срещу „Спартак“ в Плевен. „Железничарите“ допуснаха първа загуба за сезона във Втора лига, отстъпвайки с 0:2 на „белите“.
Любопитен факт е, че левият краен бранител е попаднал в стартовия състав, въпреки че предната нощ е карал нощна смяна на бензиностанция. 23-годишният футболист заработва допълнително като служител в петролна компания, тъй като не е тайна, че в „Надежда“ заплатите са сравнително ниски, пише вестник „Труд“.Вакадинов е роден в Благоевград през 1993 година. Юноша е на Пирин и дори стигна до юношеският национален отбор като възпитаник на Методи Стоянов -Мечо.Смени няколко отбора за да стигне да Локомотив/София/.
Треньорският щаб на „червено-черните“ също е наясно с професията на Вакадинов, но предвид късата резервна скамейка, наставникът Ангел Колев няма особено голям избор.
Тази практика не е чужда за „железничарите“. Голяма част от играчите бяха принудени през изминалия сезон да си намерят професия, тъй като по това време „Локомотив“ бе в „А“ окръжна група и не взимаха месечни възнаграждения от клуба.

Comments

comments