Филмово студио „България” си хареса за рекламно лице ученичката от Благоевград- Елиана Илиева

Чаровницата избрана сред 150 кандидатки, ще прави реклама на козметика и хранителни продукти.
Десетокласничката от СОУИЧЕ „Св. Климент Охридски” в Благоевград Елиана Илиева е едно от най-новите рекламни лица на столичното филмово студио „България”. Благоевградската ученичка е одобрена за участие в снимането на телевизионни реклами, свързани с козметика и хранителни продукти сред общо 150 момичета от региона.
„Честно казано, всичко започна на шега. Една вечер сърфирах в интернет, когато попаднах на обявения кастинг. От мен нищо не се изискваше, освен да се регистрирам и да уведомя родителите си за това. Напарвих го заедно с мама, минаха две седмици и когато ми се обадиха, че съм одобрена, направо пощурях от радост”, разказва Елиана.
Продуцент във филмово студио „България”, разказва, че екипът, подбиращ тийнейджърите за участие в рекламите по телевизията, останал възхитен от естествения чар и неподправен вид на възпитаничката на СОУИЧЕ в Благоевград. „Елиана притежава едно много нежно и естествено финно излъчване. Това, което най-монго ни допадна при нея, бе, че на всичките си снимки, които ни изпрати за участие, бе абсолютно естествена и без грим. Всъщност това търсим ние – естествено карсиво лице”, казва продуцентът.
Ели е дъщеря на една от доказаните журналистки в града- Кристина Сръндачка от която явно е наследила артистичността си и неподправения чар, както и амбицията и стремежа към покоряване на върхове.
Екипът ни пожелава на Елиана, това да е само първата крачка по успешният и път за реализация, да бъде все така упорита и да не спира да вярва в себе си!

Comments

comments